Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Beknelling bij kettingbotsing in Axel

Toegevoegd: 06-10-2009, 09.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Tractaatweg tussen Axel en Sas van Gent is vanochtend een ernstige aanrijding gebeurd. Twee mensen raakten gewond.


Het ongeval, een kettingbotsing tussen vier personenauto's en een bedrijfsbus, deed zich rond 08.00 uur voor ter hoogte van hectometerpaaltje 6,4. De brandweer rukte uit omdat er sprake was van een beknelling. Het dak van één van de voertuigen is opengeknipt om de gewonden te kunnen bevrijden.

Twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend. De weg werd na het ongeval afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt de toedracht van de botsing.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (6-10-2009 om 10:03)
Hoorde vanmorgen al sirenes, en toen ik richting Axel reed werd ik omgeleid ter hoogte van Axel. Sterkte allemaal!