Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bejaarde gewond bij gewelddadige overval

Toegevoegd: 06-10-2009, 20.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Maandagavond is een 26-jarige man opgepakt na gewelddadige overval in Goes. Een 86-jarige man raakte gewond.


Rond 21.55 uur zat een 86-jarige Goesenaar in zijn woning aan de Scheldestraat televisie te kijken toen plotseling de ruit van de achterdeur werd vernield en een onbekende man zijn woning binnen stapte. De 86-jarige man kreeg bij de inbraak een klap op zijn hoofd en is bij de huisartsenpost behandeld aan een verwonding aan zijn hoofd.

Getuigen die het lawaai hoorden belden meteen de politie. Die was kort daarop ter plaatse. Mede op aanwijzing van getuigen kon de politie al snel de 26-jarige man, afkomstig uit Halsteren, aanhouden.

De man was op dat moment nog in de omgeving van de woning waar hij had ingebroken. De man is in verzekering gesteld. Er was niets uit de woning weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca g (6-10-2009 om 23:49)
Wat een lafaard, ik zou zeggen probeer het hier eens !!
Arend keur (6-10-2009 om 21:59)
Wat een walgelijke man die zo iets doet. Enige manier is hem voor tenminste 15 jaar achter de tralies te zetten. Hier zijn geen woorden voor. Sterkte voor het slachtoffer.
Marina (6-10-2009 om 21:28)
Sterkte en beterschap voor de man, laat ie gelukkig wezen met de buren die gelijk de politie belden anders was het vast heel anders afgelopen. Wat een brute inval zeg, durft ie wel, laat die maar eens een poosje opgesloten. Kan ie zijn zonde overdenken.
Mar (6-10-2009 om 21:26)
Waar gaan we toch naar toe in deze wereld? Kan een mens al niet meer normaal buiten lopen en zeker sávonds niet meer , ben je ook niet veilig thuis op de bank. als je 26 bent hoor je meer verstand te hebben . geef hem een torenhoge boete en een werkstraf van tig uur in een bejaarden huis
Jolanda (6-10-2009 om 21:08)
Wat een ongelooflijke ** dat bij een man van die leeftijd! Walgelijk vast houden en laten werken voor bejaarden laat maar zweten !! Laat hem er een van zn eigen leeftijd pakken maar dan is het risico groter dat hij zelf een klap op zn muil krijg en ja dat is niet fijn he!! Hard aanpakken!
Martin (6-10-2009 om 21:04)
Kijk, goede zaak dat die kerel is opgepakt. Rotventje. Gelukkig dat de verdachte besloot toe te slaan in een dorpje ipv een grote stad waar je bij zoiets haast een afsprak moet maken.
Cookie-instellingen beheren