Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Auto botst op beweegbaar paaltje

Toegevoegd: 09-10-2009, 08.44 uur
Auto botst op beweegbaar paaltje
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Kromme Weele in Middelburg is donderdagavond een auto op een beweegbaar paaltje gereden. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeval vond rond 23.50 uur plaats. De bestuurder, een 24-jarige man uit de gemeente Middelburg reed vanuit de richting van de Vlasmarkt richting de Seisstraat. De man reed over het paaltje toen deze omlaag stond, maar plotseling kwam de elektrische paal omhoog. Door de klap kwam de 20-jarige passagier uit Goes met zijn hoofd tegen de voorruit. De man werd gecontroleerd door de ambulancedienst maar hij raakte niet ernstig gewond.


Door de botsing liep een grote hoeveelheid koelvloeistof en olie de weg op. De gemeente Middelburg is met een veegwagen ter plekke gekomen om het geheel schoon te maken. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de kapotte auto geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (10-10-2009 om 18:04)
Al die rotpalen en die zogenaamde verkeersremmers het land uit!!!!!!! En laat iedereen nou lekker in zijn of haar favorite automerk rijden AUB!!
Hendirk (10-10-2009 om 09:35)
Ik hou ook niet zo van die palen, ik vermijd ze altijd ,maar dacht dat er wel een sensor op zat zodat hij weer naar beneden gaat gr
Middelburger (10-10-2009 om 09:32)
En als je het goed leest ik heb niet geschreven dat ze allemaal zo zijn, maar wel de meeste!!! Dus eerst goed lezen, dan komt de rest vanzelf. Daarnaast als ze geen pasjes ervoor hebben, en er staat een waarschuwing naast, dan is dit een leuke boete voor diegene. tja 1+1=2
Middelburger (10-10-2009 om 09:31)
Het betalen ervan is geen probleem hoor rob. Maar ik zou nooit in z'n auto willen rijden, beter nog niet dood in gevonden willen worden. Maar de ervaring die ik heb met de gemiddelde BMW rijder zijn niet positief.
Dfhg (10-10-2009 om 07:49)
Er moeten gewoon reflectors/sensors tussen de paaltjes komen, staat of rijd er nog iets tussen de 2 vaste palen, dan mag het schuifpaaltje niet omhoog komen, maar ook dat kan wel is weigeren.
///Ramon (10-10-2009 om 07:31)
Ik rij zelf een 5 serie, zelfde als op de foto... en daar betaal ik ook genoeg voor. Gun ik het daarom niet-bmw rijders om op zo'n paaltje te klappen? Nee! en dat zegt meer over mij in mijn bmw, als zo'n anonieme lul achter zijn pc die het mensen gunt omdat ze bmw rijden.. stakker!
Cookie-instellingen beheren