Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Boetes bij grote controle op Philipsdam

Toegevoegd: 09-10-2009, 15.15 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Tijdens een grote verkeerscontrole op de Philipsdam zijn donderdag diverse mensen bekeurd. De douane controleerde of mensen wel legaal in ons land werkten. Ook de Belastingdienst voerde controles uit.


De controle vond tussen 14.00 en 18.30 uur plaats. Er werden boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel (9x), het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs (9x), het niet kunnen tonen van het kentekenbewijs (2x) en het overschrijden van de maximumsnelheid (4x).

Ook reed er iemand over een verdrijvingsvlak, was er een aanhanger overbeladen, droeg een bromfietser geen helm en werd een handelaarskenteken misbruikt.

Verder reden twee mensen met een verlopen APK. Van een Canadees werd door de Belastingdienst een openstaande boete geïnd. In totaal was er voor 145.000 euro aan beslagleggingen. Er werd 2.800 euro direct geïnd. In totaal werden vijftien Bulgaren gecontroleerd om te kijken of zij wel legaal in Nederland aan het werk zijn. Of dit inderdaad zo is, moet nog worden onderzocht.

Ongeveer 65 kentekens werden doorgegeven aan de daarvoor bedoelde instantie om na te gaan of deze voertuigen alleen zakelijk worden gebruikt en niet ook privé.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren