Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na val van paard

Toegevoegd: 10-10-2009, 17.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - In Grijpskerke is zaterdagmiddag een 46-jarige vrouw uit de gemeente Veere gewond geraakt na een val van een paard.
 
De vrouw viel rond 15.15 uur van haar paard op de Loodholseweg. Het paard schrok ergens van en liep daarom de weg op. De vrouw viel hierdoor van het paard. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de gewonde te helpen. Het slachtoffer is met de helikopter afgevoerd naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.
 
Over de verwondingen van de vrouw is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (12-10-2009 om 10:33)
Ten eerste veel sterkte voor deze vrouw en familie. Hopelijk blijft ze doorgaan met rijden, dat is vaak het grootste probleem:een val van een paard,en een traumatische reactie er achteraan. Buurtbewoner: Weet jij hoe het met het paard afgelopen is? Mvg TT
Joyce (11-10-2009 om 22:44)
Inderdaad... Ikzelf ben ook ruiter en rijdt ook met mijn paard op de weg. Ik vind ook dat we allemaal een beetje rekening met elkaar moeten houden. Daar hebben de middeleeuwen niets mee te maken. Heel veel beterschap voor deze dame .
Gianne (11-10-2009 om 22:38)
@Ruitee: Aangezien het inmiddels 2009 is, denk ik dat een paard op de open weg na 1900 verboden zou moeten zijn. Je kunt niet verwachten dat iedereen nog weet hoe te handelen. De ruiterpaden zijn ook niet voor niets van onze belastingcenten aangelegd!
Ruiter (11-10-2009 om 17:56)
We gaan als ruiter als het goed is alleen de weg op als we het paard vertrouwen en verkeersmak is. Maar een paard blijft een levend wezen en kan schrikken. We hopen dat andere verkeersdeelnemers hier ook rekening mee houden. Hopelijk komt ze er helemaal bovenop. Heel veel sterkte!
Loes van den berg (11-10-2009 om 16:38)
Ook wil ik er op wijzen, dat ik nog steeds ruiters zie die zonder cap cq met een slecht passende cap rijden. Levensgevaarlijk, ook al is je paard nog zo braaf, neem geen onnodige risico s.
Loes van den berg (11-10-2009 om 16:08)
Als alle bestuurders van voertuigen en in het bijzonder vrachtauto, bussen en tractors eens een beetje rekening zouden houden met ruiters,dan zouden dit veel minder voorkomen.Niet alleen met paarden is het zo ook als je fietsers passeert dan is het toch een kleine moeite om wat langzamer te rijden.
Cookie-instellingen beheren