Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval op N61

Toegevoegd: 12-10-2009, 22.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Vanmiddag om 16.20 uur is een 34-jarige automobiliste uit Middelburg met haar auto in der sloot terechtgekomen op de N61 ter hoogte van Biervliet.


De vrouw verklaarde dat ze bezig was een cd te verwisselen. Toen zij weer opkeek zag ze dat ze op de verkeerde weghelft beland was en zag ze een busje op haar afkomen. Ze gaf een draai aan het stuur, waardoor de auto ging spinnen en in de sloot terechtkwam.

Haar dochtertje van 6 jaar die bij haar in de auto zat raakte niet gewond. Zelf klaagde de vrouw over pijn in haar nek. Beiden zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remy (13-10-2009 om 17:23)
C D zet je van tevoren op, niet onder het rijden,dit is goed afgelopen. Hopelijk heeft zij ,en anderen hier ook van geleerd. Hier hadden doden kunnen vallen. Let op een auto is een levens gevaarlijk wapen, indien er niet goed met wort omgegaan.
Anja (13-10-2009 om 13:26)
Ben ik blij dat ik daar niet reed Zou ik de dupe zijn omdat mevrouw zonodig een cd moest verwisselen Ogen op de weg houden , geconcentreerd rijden en je niet laten afleiden !!!! Laat jet ook weer een les zijn voor anderen
Division (13-10-2009 om 11:58)
Dit bewijst maar dat je je aandacht op de weg moet houden en niet bij je radio. Volgens mij is bellen in de auto minder gevaarlijk.
Dom, dom, dom (12-10-2009 om 23:17)
Hoe vaak moet het nog gezegd worden? Auto rijden vergt opperste concentratie en je met andere dingen bezig houden lijdt alleen je aandacht maar af. Gelukkig is het redelijk goed afgelopen. Je moet je toch niet voorstellen dat ze dat busje een paar seconden later pas gezien had.
Cookie-instellingen beheren