Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Man gewond na mishandeling

Toegevoegd: 13-10-2009, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 46-jarige man uit Oost-Souburg is dinsdagmiddag mishandeld en bedreigd in Vlissingen. De politie heeft één verdachte aangehouden.


De politie kreeg rond 13.50 uur de melding van een mishandeling en een bedreiging aan de Walstraat. De 46-jarige man raakte door de mishandeling zo zwaar gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De Souburger is in zijn gezicht gestompt en toen hij op de grond lag in het gezicht en tegen het hoofd geschopt. Ook bleek dat hij aan de mishandeling een hersenschudding had overgehouden.

De verdachte, een 30-jarige Vlissinger en een bekende van het slachtoffer, meldde zich om 14.50 uur op het politiebureau in Vlissingen. Hier is hij aangehouden en wordt verhoord. Aanleiding voor de mishandeling was een eerder conflict tussen de twee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chupachup (14-10-2009 om 11:54)
@Piet Als je Rik zijn reactie leest , denk je dan niet wat ben ik dom? Je hebt geen enkele achtergrond info maar vind wel dat er maar 5 jaar gebromt moet worden. dom dom dom
Richard (14-10-2009 om 11:29)
Toevallig ken ik het "slachtoffer" deze meneer heeft al een paar keer iemand met een glas in zijn gezicht geslagen.
Rik van wezel (14-10-2009 om 08:46)
De mishandelde man begon zelf ruzie te maken en te dreigen. een paar jaar geleden heeft hij bij de ""dader" een glas in zijn gezicht geslagen en hem nadien veelvuldig bedreigd met zijn vriendjes. het slachtoffer is een notoire ruziemaker . de "dader"is een hardwerkende ondernemer en sportman
Walt (14-10-2009 om 07:16)
Of het nu in de relationele sfeer ligt of zomaar aangevallen wordt omdat ik op dat moment op de verkeerde plek op de verkeer tijd loop is dit een van de reden dat ik al jaren aan Pencak Silat doe. Maar gewoon handen af van mijn lichaam en heb diep respect voor andersmans lichaam.
Rico (13-10-2009 om 20:04)
Echt een gezellige stad Vlissingen. Er is altijd wat daar
Jo (13-10-2009 om 19:28)
Ik heb het gezien toen ik aan het werk was. Toen de ene man op de grond lag, liep die andere man eerst een klein stukje weg, draaide toen om en schopte de man die op de grond lag keihard op zijn hoofd, ik hoorde het kraken, was echt erg! Gelukkig gingen er veel mensen helpen!
Cookie-instellingen beheren