Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Controle Middelburg haalt website Geenstijl

Toegevoegd: 15-10-2009, 14.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een (brom)fietscontrole in de Gravenstraat in Middelburg heeft de website Geenstijl.nl gehaald.


De politie controleerde gistermiddag op het negeren van de gesloten verklaring. Met enige regelmaat rijden weggebruikers immers vanaf de centrumzijde richting de Koestraat. Dat is echter niet toegestaan en bovendien erg gevaarlijk. Volgens de politie worden regelmatig mensen voor de sokken gereden.

Tijdens de controle van gisteren werden in totaal 22 fietsers bekeurd. Ook kregen een snorfietser en een bromfietser een bon. De laatste twee kregen een boete van 60 euro. Voor fietsers gelden twee boetetarieven: voor iedereen ouder dan 16 jaar 35 euro en voor iedereen jonger dan 16 17,50 euro.

De controle vond volgens de politie plaats naar aanleiding van klachten uit de buurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (17-10-2009 om 18:03)
@Francois (1): Het feit dat jij je voordoet als agent is erg ongeloofwaardig, waarbij ik niet kan begrijpen wat jouw doel hiermee is. Als je de berichten lees van omwonenden, moet jij snappen dat er gecontroleerd dient te worden om de veiligheid te waarborgen.
Henk (17-10-2009 om 18:02)
@Fransois (2) Dit laatste is immers een van je taken. Als je het bovenstaande niet begrijp, zou je eens een dergelijke opleiding moeten volgen. Op die wijze leer je misschien ook positieve feedback te geven ipv de politie (Jouw collega's) in een verkeerd daglicht te zetten.
Oes (16-10-2009 om 22:19)
Helemaal terecht dat men een bekeuring ontvangt. Regels zijn regels. Er staat dus vanaf 16 jaar een hoger boetebedrag vermeld, laat deze vader dan inderdaad zijn 50% terughalen nu de politie zijn zoon te hoog bekeurd heeft... Zijn dit ook geen regels waar aan te houden is, meneer Jan van Souburg ?
Jan van Souburg (16-10-2009 om 13:56)
De negatieve reacties komen 99% van familie leden, vaders die de bekeuring van kind lief moeten betalen en dan gelijk klagen dat het geld ze niet op de rug groeid of dat het vlak voor Sinterklaas is. Had dan eerst uw kroost even wat normen en waarden bij gebracht of in ieder geval verkeersregels.
R.V (16-10-2009 om 13:08)
Ze moeten in de stad zelf ook eens controleren daar word je ook voor je sokken gereden door fietsers en scooters maar daar zie je oom agent niet
Pieter (16-10-2009 om 10:32)
Waarom al dat gezaag tegen de politie die moet ook zijn werk doen wat hij net als een ander ook wel eens niet leuk vind. De boete kan niet hoog genoeg zijn een gesloten verklaring is dat je er niet in mag rijden dus betalen. Regels zijn er niet voor niets en als ieder zijn gang maar gaat wordt het?
Cookie-instellingen beheren