Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw (22) achtervolgt speelgoeddieven in Vlissingen

Toegevoegd: 19-01-2006, 10.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Een 22-jarige Vlissingse heeft gisterenmiddag twee mannen achtervolgd die uit haar schuurtje speelgoed hadden gestolen.

De vrouw liep rond vijf uur over de Bonedijkestraat toen ze de twee mannen zag lopen. Ze herkende het speelgoed, maar belde voor de zekerheid toch even naar huis. Toen bleek dat het speelgoed inderdaad was ontvreemd uit het schuurtje bij haar woning.

De vrouw zette daarop de achtervolging in en belde tegelijkertijd met de politie. De vrouw achtervolgde de twee net zo lang totdat de zij arriveerde. De twee mannen, Vlissingers van 29 en 36 jaar oud, konden worden aangehouden op de hoek van de Singel met de Van Dishoekstraat.

De goederen waren weggenomen uit een schuurtje aan de Eedestraat. Het gezin heeft het speelgoed inmiddels weer terug. De twee mannen zijn verhoord en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750