Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen vooral later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Lichtgewonde bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.09 uur
Lichtgewonde bij botsing Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Woensdagavond is bij een aanrijding in Vlissingen een automobilist lichtgewond geraakt. Eén auto liep flinke schade op.

Aan het begin van de avond botsten twee auto's op elkaar op de kruising Sloeweg / Koudekerkseweg / Gebrandystraat, mogelijk doordat één van de bestuurders een rood verkeerslicht had genegeerd. De auto's kwamen frontaal met elkaar in botsing.

Eén van de voertuigen kon de weg op eigen kracht vervolgen, de andere auto moest worden weggesleept. Het laatste voertuig had bovendien een lekkage.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (16-10-2009 om 21:55)
Maar wie was er nu fout? De rode auto of die andere? Sowieso door rood rijden is fout.!
Dr.acula (16-10-2009 om 11:26)
Het is en blijft schijnbaar moeilijk om de regels na te leven in het verkeer,ROOD betekent altijd gevaar,dat is de kleur van het bloed en is wereldwijd bekent als gevaar,maar sommige willen vaak de grens opzoeken en de event.gevolgen mag een ander dan dragen.
Dolf (16-10-2009 om 10:20)
Als ik voor elke auto die daar door rood rijdt een euro krijg ben ik over een paar maanden miljonair. Gezien de opgefoktheid van de persoon in de donkere wagen (jawel ik zag ze staan) heb ik wel zo mijn vermoeden wie door rood is gereden.