Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trucker lichtgewond bij botsing met boom

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Sint Kruis is vrijdagochtend een vrachtwagenchauffeur lichtgewond geraakt bij een botsing met een boom.
 
De man reed even voor 08.00 uur over de Sint Pietersdijk toen hij vermoedelijk als gevolg van slik op de weg in een slip raakte en tegen de boom botste. De chauffeur kon zelf uit zijn cabine klimmen. Het team van een toegesnelde ambulance heeft de man onderzocht. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet ernstig gewond.
 
Volgens de politie was de vrachtauto niet geladen toen deze op de boom botste. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plekke gekomen omdat de truck kampte met een diesellekkage. Na ongeveer een uur had de brandweer de lekkage weer helemaal onder controle. Over eventuele milieuschade is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keesie (17-10-2009 om 11:58)
Ik geeft niemand de schuld . Maar we hebben geleerd onze rij stijl aan te passen. b/v als het regend of mist maar we rijden allemaal door als of er niets aan de hand is.Dan gaat het fout en hup de ander is de oorzaak van ons probleem. Dit is waarschijnlijk (gewoon?) een ongeluk. Kan dat ?
Esther (17-10-2009 om 10:37)
Ik weet toevallig dat deze chauffeur bekend is met de omstandigheden in de oogstperiode. Ik kom uit de agrarische sector en weet dat het levensgevaarlijk is om slik van de weg te moeten verwijderen. De automobilisten houden geen rekening met de mensen die de weg aan het schoonmaken zijn.
Tinus t (17-10-2009 om 10:21)
Ik geloof niet dat dit zachtjes gegaan is... en hou nu us een keer op allemaal!! elk jaar dat gezeeverover modder op de weg...
Cees (17-10-2009 om 05:39)
Nee, de boer had het slik NIET opgeruimd en is zou dus verantwoordelijk kunnen zijn.
MEL (16-10-2009 om 22:02)
Staan er bordjes slik op de weg!!!!!! een boer kan tijdens het constant rijden van tractoren er maar moeilijk ook nog eens elke keer een trekker met water en een borstel achteraan rijden. Het mijden van zulke wegen als het slecht weer is, indien je hier niet moet zijn!!!!
Boerenzoon (16-10-2009 om 21:41)
Als de boeren aan het oogsten zijn hebben ze geen tijd om de slik op te ruimen, dat doen ze pas na de oogst En als ze dit niet doen wordt het gedaan op bevel door het waterschap door een loonbedrijf gedaan, en de rekening is dan voor de boer En er betaan ook nog bordjes met SLIK erop.
Cookie-instellingen beheren