Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Trucker lichtgewond bij botsing met boom

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Sint Kruis is vrijdagochtend een vrachtwagenchauffeur lichtgewond geraakt bij een botsing met een boom.
 
De man reed even voor 08.00 uur over de Sint Pietersdijk toen hij vermoedelijk als gevolg van slik op de weg in een slip raakte en tegen de boom botste. De chauffeur kon zelf uit zijn cabine klimmen. Het team van een toegesnelde ambulance heeft de man onderzocht. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet ernstig gewond.
 
Volgens de politie was de vrachtauto niet geladen toen deze op de boom botste. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plekke gekomen omdat de truck kampte met een diesellekkage. Na ongeveer een uur had de brandweer de lekkage weer helemaal onder controle. Over eventuele milieuschade is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (16-10-2009 om 20:50)
Ik weet dat deze boer de weg had schoon gemaakt,maar er zijn ook andere boeren die ook over die weg rijden,en de troep laten liggen. en als iedereen een beetje met mekaar rekening houdt.beide partijen zijn misschien wel in fout. beter volgende keer weg afzetten,dan geen auto;s en drg er meer door
Luc (16-10-2009 om 20:45)
Boeren zijn er niet alleen schuldig aan,je weet dat er slik op de weg kan liggen,daar kun je ook rekening mee houden .en als je borden ziet staan,minder dan wa snelheid,en rem niet, dat is het slimste. en vertrek op tijd ,dat is wat ze moeten doen ik ken beide partijen allebei
Willem (16-10-2009 om 20:25)
Oke het was wel glad op de weg MAAR ik ben daar donderdag vier keer voorbij gekomen met de vrachtauto en heb DAAR vier keer een mevrouw met en schop de weg zien schoon maken ook met een laadschop op de tractor dus ze heb wel haar best gedaan om de weg schoon te maken gr willem
Junior (16-10-2009 om 18:55)
Ik wil me er niet mee bemoeien maar het is erg druk op de wegen met bieten enz dan kan er slik op de weg liggen let wel op ik zeg niet dat de chaffeur dat niet heeft gedaan. en als je nu slik laat vallen veegt het dan op dan worden er wwe wat meer onglukken voor komen Dank u
Gerrit (16-10-2009 om 18:02)
Ik reed er ook vanmorgen!!! en het valt mee dat alleen die vrachtwagen geslipt is want het was een zooitje ik vind echt dat die boeren hun rotzooi moeten opruimen moeten wij ook als wij een papiertje uit het raam gooien krijgen we ook een boete snap dat ze hun werk doen,maar dan ook opruimen!
Row (16-10-2009 om 16:13)
Nu zal er wel gezegd worden, het is weer een chauffeur hoor, want dat is zo makkelijk gezegd in de volksmond! Maar laat die wegen eens schoonspuiten! Nee er moeten eerst zoveel doden vallen voor er eens wat gedaan word... Ik ben blij dat deze man nog leeft! Het had ook heel anders af kunnen lopen!
Cookie-instellingen beheren