Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Trucker lichtgewond bij botsing met boom

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Sint Kruis is vrijdagochtend een vrachtwagenchauffeur lichtgewond geraakt bij een botsing met een boom.
 
De man reed even voor 08.00 uur over de Sint Pietersdijk toen hij vermoedelijk als gevolg van slik op de weg in een slip raakte en tegen de boom botste. De chauffeur kon zelf uit zijn cabine klimmen. Het team van een toegesnelde ambulance heeft de man onderzocht. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet ernstig gewond.
 
Volgens de politie was de vrachtauto niet geladen toen deze op de boom botste. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plekke gekomen omdat de truck kampte met een diesellekkage. Na ongeveer een uur had de brandweer de lekkage weer helemaal onder controle. Over eventuele milieuschade is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (16-10-2009 om 14:59)
Slik.... moest dat niet worden opgeruimd door degene die de slik op de weg bracht...
Stefan (16-10-2009 om 13:43)
Tsjah.. Slik op de weg, zal eens geen waar wezen De boeren van tegenwoordig doen zomaar een beetje en vertikken het gewoon om de Slik die ze de weg op rijden er ook weer vanaf te halen. En de wegen zo schoon te houden zodat dit voorkomen had kunnen worden.
Ik heb maar 1 baan (16-10-2009 om 12:57)
Hier de oorzaak duidelijk !!! Geen 4-baansweg. (Met een knipooog naar al het gezever over de N61)
Sluiskillenaar (16-10-2009 om 11:48)
Slik op de weg, elke jaar weer de oorzaak van vele ongelukken.... het wordt tijd dat ze de boeren eens flink aanpakken, die voor deze gevaarlijke situatie's zorgen....
Patrick (16-10-2009 om 11:32)
Slik op de weg en dan zo een ongeluk 1 oplossing voor de veroorzkaker van het slik alles laten betalen de weg behoort schoon te zijn!!!!!! maar ja de boeren zijn nog steeds te belazerd hun rotzooi op te ruimen. en waar is dan het poltiekorps om te bekeuren ? nergens te zien dus!!!!
Dr.acula (16-10-2009 om 11:19)
Gelukkig was hij niet geladen,het had er dan heel anders uitgezien.die boom is toch een geduchte tegenstander,hoor. wie zou nu aansprakelijk zijn ?,de boer of de chauffeur.
Cookie-instellingen beheren