Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man met auto te water

Toegevoegd: 16-10-2009, 22.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Vrijdagavond is een dronken bestuurder van een personenauto te water geraakt nabij de Philipsdam in Bruinisse.

Rond 18.15 uur reed een 38-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland bij de Philipsdam. De man verklaarde dat hij door het natte wegdek in een slip raakte en van de weg afschoof. Hij kon op eigen kracht uit de auto kruipen en raakte niet gewond.


Toen de politie ter plaatse kwam moest de man een blaastest afleggen waaruit bleek dat hij teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van één uur en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een postzegel (16-10-2009 om 22:57)
Rijverbod van 1 uur.. daarna moet ie wel op zoek naar een ander vervoermiddel want zijn automobiel is defekt. Kerel, je mag mijn fietsje wel ff lenen hoor. Let wel op want het is geen 'waterfiets'.
Cookie-instellingen beheren