Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger bedreigt vrouwen met mes

Toegevoegd: 17-10-2009, 17.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 22-jarige Vlissinger is vrijdagavond rond 23.45 uur aangehouden op de Lange Delft in Middelburg.


De man wordt ervan verdacht eerder die dag, rond 08.30 uur tijdens een burenruzie op straat in de wijk 't Fort in Vlissingen een tweetal vrouwen te hebben bedreigd, onder andere met een mes. Eén van zijn buren voelde zich hierdoor bedreigd en had een ijzeren staaf gepakt om zichzelf te verdedigen.

De Vlissinger pakte de staaf af en gooide die naar de andere vrouw. Die liep daarbij kneuzingen op aan een rib en schouderblad. Een derde buurtgenote zag kans het mes van de Vlissinger te ontfutselen.

Toen de politie ter plaatse kwam was de 22-jarige man verdwenen maar hij kon later worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buuf (22-10-2009 om 13:31)
Jammer dat er gezegd word dat deze slachtoffers tokkies zijn. Ze zijn normale aardige buren, en een man met een mes tegen 2 vrouwen. Flinke vent hoor.En had zij niet het recht om zich zelf te verdedigen? Waar gaat dit naar toe?
Buurtje (18-10-2009 om 18:13)
Ik woon daar in de straat en die zogenaamde slachtoffers waren zelf als eerste met messen en buizen aan het zwaaien. En de racistische taal die ze uitsloegen was ook zeer ongepast. Wij noemen ze in de buurt de tokkies!
Vlissingse (18-10-2009 om 16:57)
De woningbouw ect ect zeggen dat dit een sosiaalprobleem is en dat ze het niet op kunnen of willen lossen hebben wij in bb ook met buren problemen maar die volwassen doen het over de rug van kinders die onder de tien jaar zijn en een bemiddelaar wil niet helpen te weinig aanmeldingen
Pietje mes (18-10-2009 om 14:42)
Oppakken en op sluiten en nooit meer naar buiten laten komen
Hadassa (18-10-2009 om 11:15)
Gatsie dat dat nou moet gebeuren met messen kan het meschien wat menselijker met een normaale oplossing dan los t beter op vind ik hoor iemand meschien een andere oplossing ?
B (18-10-2009 om 10:49)
Dit is de 2de keer al. Eerste keer alleen dreigende taal. Tweede keer met een mes. Hoe gaat het de derde keer denken jullie??
Cookie-instellingen beheren