Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 200 km

Dode bij ernstig ongeval in Axel

Toegevoegd: 18-10-2009, 10.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Hulsterseweg in Axel heeft zich vanochtend een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Daarbij is een man om het leven gekomen. De politie heeft dat rond 14.30 uur tegenover deze site bevestigd.

De bestuurder van een personenauto reed rond 08.50 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarna is de auto van het talud gereden en, gedeeltelijk in het water, tot stilstand gekomen. De brandweer, de traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.


Duikers uit Goes werden ter plekke gevraagd omdat niet duidelijk was of er wellicht een inzittende in de sloot terecht was gekomen. In de sloot werd niemand aangetroffen. Volgens de politie kan daarom aangenomen worden dat er naast de bestuuder, die ter plekke overleed, verder niemand in de auto zat.
 
De identiteit van de man is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-10-2009 om 12:44)
Het is en blijft zonde elroy we zullen je altijd herinneren xx
Anoniem (19-10-2009 om 11:58)
Langst deze weg willen wij familie en vriendin eline en vrienden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd r.i.p
Melissa (19-10-2009 om 11:57)
Lieve Elroy, R.I.P. Ik zal je missen:(
Mc (19-10-2009 om 11:23)
Misschien in slaap gevallen ???dat kan ook fataal zijn geweest.! of misschien te hard gereden .als je weet dat het een gevaarlijke weg is rijdt je daar voorzichtig ...toch!! sterkte voor de fam.
Anoniempje (19-10-2009 om 11:07)
Ze moeten niks doen aan die weg je moet je gewoon aan de snelheid houden. en er rekening meehouden dat er slik op de weg ligt. Des al nietemin je zal het bericht als ouders izjnde maar thuis krijgen........ sterkte iedereen met dit verlies.
Deb (19-10-2009 om 10:57)
Blijft triest dat mensen soms niet weten wanneer hun mening niet gepast is.. (zullen we tussen haakjes zetten "totdat het hen zelf overkomt"). Voor de familie, vrienden en kennissen brand ik vandaag een kaarsje, hopelijk kunnen jullie steun bij elkaar vinden om door deze moeilijke tijd te komen.
Cookie-instellingen beheren