Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie meisjes stelen uit winkels

Toegevoegd: 18-10-2009, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een winkel op de Houttuinen in Goes zijn zaterdag rond 16.30 uur drie meisjes aangehouden wegens winkeldiefstal.


Het gaat om een 13-jarig meisje uit Heinkenszand en twee meisjes van 12 en 13 jaar uit Goes. De meisjes waren zaterdag in meerdere winkels geweest en hadden diverse goederen gestolen. Enkel het 13-jarige meisje uit Goes had goederen bij zich uit de winkel waar ze werden aangehouden.

Bij de meisjes thuis werden in hun kamers goederen aangetroffen, eveneens afkomstig van diefstal. De meisjes hebben een verklaring afgelegd en hebben afstand gedaan van de gestolen spullen. Hierna zijn ze weer in vrijheid gesteld en ze zullen worden doorverwezen naar bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo Goethals (20-10-2009 om 13:39)
Als er gestolen goederen op de kamers van de meisjes liggen is de ouderlijke controle blijkbaar ook niet zo goed in orde ?!?!?!
Junior (19-10-2009 om 21:32)
Blijf met je tengels van iemands spullen af of begrijpen ze dat niet. ga iets nuttigs doen. doe bijv. vrijwillegerswerk dan ben je pas goed en niet als je zo aan het jatten bent
Esther (19-10-2009 om 14:40)
Krantenwijkje lopen!!!!!!!! de jeugd van tegenwoordig is te bedonderd dat ze het gras zien waaien.
Hoezo (19-10-2009 om 10:31)
Die meisjes wagen een kans om iets te pikken.Kleine kans dat ze een flinke straf krijgen,stelt weinig voor.heb ooit een dief in de winkel zien werken, die daar betrapt was.Deze moest van zn pa 6 weken alle vervelende en vuile karweitjes opknappen.Die kreeg echt nog op zn kop en straf(boete)
Sakia (19-10-2009 om 08:38)
@ TT, zeeland steeds onveiliger, je doet net of er 1 is vermoord, deze uitspraak vind ik dan ook erg overdreven. Ja stelen mag niet maar ja een groepje meiden onder elkaar misschien elkaar zitten op jutten je weet het niet.
TT (18-10-2009 om 22:33)
Ligt het aan mij,of krijg ik steeds meer het idee dat Zeeland steeds onveiliger word? veelste jong die dames,ze horen nog op school te zitten. Nou ja zulke dames zie je liever op een kostschool zitten met een hele strenge opvoeding!
Cookie-instellingen beheren