Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest loods Zierikzee

Toegevoegd: 20-10-2009, 18.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een grote brand heeft dinsdag aan het einde van de middag in Zierikzee een grote leegstaande loods verwoest.
 
De brand in het pand aan het Haringvlietplein werd rond 16.25 uur ontdekt. Binnen korte tijd werd de brand uitslaand en kwamen grote rookwolken uit het pand naar boven. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand bij het leegstaande gebouw van Ambiance tegel- en saniatairhandel te bestrijden.
 
De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen. De omgeving werd afgezet. Het massaal toegestroomde publiek werd op afstand gehouden. Het vuur was rond 17.20 uur onder controle. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RANDY (20-10-2009 om 18:38)
Dat deed echt roken. dat was niet normaal we reden vanaf bruinisse tot colijnsplaat en die rookpluim zagen we nog steeds gelukkig geen gewonden groetjes randyt
Cookie-instellingen beheren