Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in Westkapelle

Toegevoegd: 20-10-2009, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - De politie heeft maandagavond een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Duinweg in Westkapelle.


Toen de politie binnenviel was de kwekerij nog in werking. Er bevonden zich 118 planten in de woning. De planten zijn door de gemeente Veere vernietigd.

Een 23-jarige man uit Bergen op Zoom, die zich in de woning bevond, is aangehouden en in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mevr. van Dam (23-10-2009 om 16:19)
Nee Vera, dat wil ik zeker niet beweren. Ik wilde alleen maar aantonen,dat zelfs de politie het verschil niet weet. En waar ze heel prat op gaan,als ze weer iets met wiet gevonden hebben. De politie. Het lijkt of dat ze niets anders meer te doen hebben.
Vera (22-10-2009 om 21:54)
Mevr. van Dam, wilt u daadwerkelijk beweren dat deze "hennep"kwekerij voor de vezels en zaden is? Denk dat deze plantjes gewoon voor de wiet uiteindelijk gekweekt werden. De politie is daarom wel fanatiek de laatste daagjes!
Mevr. V Dam (22-10-2009 om 15:42)
K.W. Ik vind dat je een behoorlijke grote mond hebt. Nagaand dat ik niet kan weten of er een huis is gesloopt. Jouw huis soms? Voor de rest klopt mijn verhaal. Wat U schijnbaar niet weet.
Kw (21-10-2009 om 22:21)
Weet is eerst waar je over praat van dam, deze lui hadden een pand gehuurd en helemaal gesloopt om hun plantjes te laten groeien. mogen ze dat voortaan bij jou thuis komen doen?
Van Dam (21-10-2009 om 14:05)
Heeft de politie nu echt niets anders meer te doen? Daarnaast is hennep iets anders dan marihuana. Nederland is groot geworden dank zij hennep planten.De Gouden Eeuw was in Nederland ook de gouden eeuw van de hennep. Sterker nog, zonder hennep zou de het een minder welvarend tijdperk geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren