Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 449 km

TERNEUZENAAR heeft vuurwapen in huis

Toegevoegd: 20-10-2009, 21.08 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend vroeg een 30-jarige Terneuzenaar van zijn bed gelicht. Bij de man in huis werd een vuurwapen aangetroffen.


De politie hield de 30-jarige man rond 06.00 uur aan omdat er informatie binnen was gekomen dat de man een vuurwapen in huis zou hebben. Het wapen werd inderdaad aangetroffen. De man werd opgepakt. Hij is in verzekering gesteld.

De man zal één dezer dagen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xx (21-10-2009 om 13:26)
Ik heb nooit helemaal begrepen waarom ze dat per sé om 6uur 's ochtends moeten doen. Ik snap ook wel dat ze dat huis willen doorzoeken als ze een betrouwbare tip krijgen maar dit kan toch ook op een later tijdstip. Als er bij mij iemand aan zou bellen rond die tijd ga ik echt de deur niet open doen
Ikke (21-10-2009 om 11:20)
Xx...zou ik wel doen, anders trappen ze m wel open...
Donny (20-10-2009 om 23:33)
Nu hangt de straf er nu van af, waar (afgesloten, open, onder matras/kussen, of in een lade) en in welke toestand (geladen, ongeladen, compleet, uit elkaar) zich het vuurwapen bevond. Hoe dan ook kan er nooit iets achter zitten. Goede actie Politie! Eindelijk eens een echte "boef" gepakt...
Cookie-instellingen beheren