Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Zwaargewonde bij ongeval Tholen

Toegevoegd: 21-10-2009, 10.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De traumahelikopter is woensdagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval op de Roolandsedijk in Tholen.


Een 41-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed rond 08.00 uur in de richting van Sint Philipsland toen ze enkele honderden meters voor de kruising met de Essendijkweg tegen de voorzijde botste van een tegemoetkomende tractor.

Door de klap van de aanrijding brak het linkervoorwiel van de tractor af. De chauffeur, een 16-jarige jongen uit de gemeente Tholen, bleef ongedeerd. De personenauto raakte zwaar beschadigd en kwam in de berm tot stilstand. De bestuurster kwam bekneld te zitten. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Nadat ze uit haar auto was bevrijd, werd ze met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De tractor en de personenauto zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Roolandsedijk is enkele uren afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy (22-10-2009 om 15:38)
@gauffeur, wat heeft dat er mee temaken?? hoezo kan een 16jarige niet met zulk spul omgaan? er zijn heus wel jongens die gewoon verantwoord met zulk materiaal om kunnen gaan!
Kiki (22-10-2009 om 09:57)
Afgaande op de gepubliceerde foto's lijkt het erop dat de bestuurder van de trekker de denkbeeldige hartlijn van de weg heeft overschreden. Daarnaast vind ik het nog steeds onbegrijpelijk dat kinderen van 16 jaar een dergelijk groot voertuig mogen besturen. Mijns inziens, hoogst onverantwoordelijk!
Moeder (21-10-2009 om 20:43)
Wat een toestand allemaal, iedereen weet het goed te vertellen maar laten we het onderzoek maar eerst afwachten..... Voor beide partijen HEEL VEEL STERKTE toegewenst voor de komende periode.
Tholenaar (21-10-2009 om 20:18)
Aan de foto's te zien heeft de trekkerbestuurder de buitenbocht genomen. De trekker staat met zijn neus midden op de weg. Mja, ik ben geen ooggetuige.. ik baseer me ook maar op de foto's. Beterschap voor de vrouw, succes voor de trekkerbestuurder.
Ooggetuige (21-10-2009 om 18:24)
Dit heeft niets met de gele broodjes te maken! De bestuurster van de auto heeft teveel de binnenbocht genomen.
Chauffeur (21-10-2009 om 16:41)
Het wordt tijd in Nederland voor een fatsoenlijk trekker rijbewijs! als 16 jarige dit spul besturen??
Cookie-instellingen beheren