Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij ontdekt in garage

Toegevoegd: 21-10-2009, 10.28 uur
Wietkwekerij ontdekt in garage
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De Zeeuwse politie heeft vanmorgen een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen.


De kwekerij werd woensdagmorgen ontdekt in een garage naast een woning aan de Boterbloemlaan in Vlissingen. In een afgeschermd gedeelte van de garage was een wietplantage gevestigd. In totaal stonden er 150 planten in de garage. De helft hiervan bestond uit stekjes de andere helft waren volgroeide hennepplanten.

Ter plaatse werden twee Vlissingers aangehouden. Eén van hen werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De andere, een 46-jarige man, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Delta Nuts is ter plaatse geweest om te kijken of de stroom illegaal is afgetapt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (21-10-2009 om 13:31)
Piet het is nog sterker als je aanhanger gejat word moet je eerst via de com. aangifte doen maar dat gaat dan niet vervolgens weer terug naar het burau en dan proberen om contact met de politie te krijgen 3x een terug bel bericht geen reaktie de volgende x zal ik zelf wel voor politie spelen
Division (21-10-2009 om 13:16)
You go Piet! ..helemaal gelijk!
Nog een Vlissinger (21-10-2009 om 12:59)
Meer dan 10 man sterk? Ik hoop niet dat jullie de mensen in de gele hesjes meetellen die alles opruimen. En volgens mij zie ik ook nog een paar agenten in opleiding. Die moeten toch ook leren??? Ik wil jullie nog wel eens horen als zo'n huis in de fik gaat... de politie wist er van maar deed niets
Jeroen (21-10-2009 om 12:57)
Nee zelfs als er ingebroken wordt bij me dan moet ik zelf naar het bureau voor aangifte.Een week later weer naar het bureau omdat ik bewijs gevonden had in de tuin en een week later weer in de gemeentetuin.Maar daar kon men niks meer mee want dat had al te lang gelegen.Als je al aangifte kan doen.
Bram (21-10-2009 om 12:42)
..Hebben zeker een koopsompolis bij de DSB...
Originele piet (21-10-2009 om 12:14)
Ik zeg: celstraf plus torenhoge boete, uitkering ontnemen en verplicht een baan laten zoeken. Deze lui verdienen tonnen met de kwekerijen terwijl ze er niemand goed mee doen. Gewoon 10 jaar vastzetten, kijken of ze het dan nog een keer doen.
Cookie-instellingen beheren