Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse arrestaties in drugszaak

Toegevoegd: 22-10-2009, 17.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van een grootscheeps onderzoek in verband met softdrugs zijn afgelopen vrijdag vijf personen aangehouden. Dat is vandaag pas bekend gemaakt.


Het onderzoek liep sinds mei van dit jaar en werd door de Zeeuwse politie uitgevoerd in samenwerking met de Belgische politie. De aangehouden personen zijn twee mannen van 39 en 43 jaar en een 43-jarige vrouw, allen uit de gemeente Hulst, een 28-jarige vrouw uit Axel en een 38-jarige man uit Lebbeke (B).

Er werden een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs en een gedeeltelijke administratie in beslag genomen. Vier verdachten zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.
 
De vijfde betrokkene, de 38-jarige Belg, is aan de Belgische politie uitgeleverd. Vanmorgen is in zijn woning een 44-jarige man uit de gemeente Hulst in deze zaak aangehouden. Bij hem werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arend keur (22-10-2009 om 23:05)
Zie je nu wel dat onze politie heel goed uit de voeten kan? Geweldig hoor, mijn respect.
Piet Polletiek (22-10-2009 om 20:43)
Wow Maaaan!!!!!!, das pas goed hè.
Cookie-instellingen beheren