Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij ontdekt in Hoek

Toegevoegd: 22-10-2009, 23.00 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - In een woning aan het Mauritshof in Hoek is donderdagochtend een hennepkwekerij ontdekt.


Omstreeks 11.00 uur gingen agenten de woning binnen. Daar was op dat moment niemand aanwezig. Op de eerste verdieping troffen ze een in werking zijnde hennepkwekerij aan. In de kweekruimte stonden 151 potten met daarin 90 hennepplanten met nagenoeg oogstrijpe toppen.

Medewerkers van de gemeente Terneuzen hebben alle planten en de benodigde apparatuur afgevoerd ter vernietiging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (23-10-2009 om 23:30)
Excuses ,Dat is netjes van je Edje ik ook niet. Bedoelde het meer in het algemeen. Maar ben ook niet tegen alcohol. En niet iedere drinker of roker heeft problemen of veroorzaakt problemen. Al is alcohol vind ik gevaarlijker. Kijk maar naar het verkeer.
O.winkelman (23-10-2009 om 21:57)
Drugs of geen drugs.. over een jaar of 10-15 heb je geen eigen wil meer..want dan heeft de overheid het helemaal voor het zeggen. Dan mag je alleen nog werken tot je 67e en daarna het liefst direct doodgaan, want dat spaart kosten. Geen lolletjes meer in welke vorm dan ook...
TT (23-10-2009 om 21:10)
Het probleem ligt zich in de situatie van drugsgebruikers. Wij weten dat het niets oplost,hun niet. Het is een verslaving. Daarbij moeten we helpen,in plaats van altijd maar commentaar geven en afzeiken. Alle coffeeshops weg: Mensen kweken zelf thuis. Want drugs blijven ze toch wel gebruiken.
Edje (23-10-2009 om 17:22)
@ Tja: Ik drink geen alcohol! @ Tja en Sluiskillenaar: Ik denk dat mijn mening over alcohol toch wel duidelijk is naar aanleiding van mijn eerdere reactie? Of kunnen jullie niet begrijpend lezen?
Mar (23-10-2009 om 17:12)
Ik hoor steeds meer berichten dat de politie kwekerijen oprold.... ik denk niet dat de politie meer controleerd maar dat er gewoon meer kwekerijen komen omdat er als maar meer wietshop dicht moeten of fors in prijs omhoog gaan.
Mevr. van Dam (23-10-2009 om 16:12)
Het is ongelofelijk dat de zeeuwse politie zich nergens anders meer mee bezig kunt houden. Wat ik graag zou willen weten : Wat is de bedoeling hier achter en wat worden ze er wijzer van? Want anders is er toch nog wel meer te doen. Dan alleen maar zoeken naar wiet kwekerijen.
Cookie-instellingen beheren