Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Lekkage gevaarlijke stof Terneuzen

Toegevoegd: 24-10-2009, 19.39 uur
Lekkage gevaarlijke stof Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een melding van een vrijkomende gevaarlijke stof.


Een voorbijganger merkte rond 00.25 uur op dat er een lekkage was opgetreden in een stikstoftank op het terrein van Dethon aan de Haarmanweg. Diverse brandweervoertuigen uit Terneuzen, Sas van Gent en Axel rukten uit om het incident te bestrijden.

Ter plekke bleek een afsluiter open te staan. Twee brandweerlieden in gaspak hebben de afsluiter dichtgedraaid en zo de situatie weer onder controle gebracht. Binnen drie kwartier waren de brandweerploegen weer terug op de kazernes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (25-10-2009 om 18:53)
Met enige schrik heb ik dit bericht gelezen, maar door goed op te treden van de hulp dienst is ernstiger voorkomen. Toch een opmerking: is het nu echt nodig om midden in de nacht met loeiende sirenes door Terneuzen te rijden? Ondanks de dreiging heeft dit geen nut.
Cookie-instellingen beheren