Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man omgekomen bij aanrijding Sint Philipsland

Toegevoegd: 25-10-2009, 02.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Bij een opmerkelijk ongeluk in Sint Philipsland is in de nacht van zaterdag op zondag een jongeman om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 19-jarige man uit de gemeente Tholen, kwam even na middernacht bij de kruising Slaakweg-Scharrewegbekneld te zitten tussen een wit bestelbusje en een Unimog. Kort voor het dramatische ongeval waren het slachtoffer en een bijrijder met een bestelauto naast de rijbaan geraakt.


Om het voertuig weer op de weg te slepen, werd een de Unimog gehaald. Tijdens de bergingswerkzaamheden gleed de unimog naar het andere voertuig. Het slachtoffer raakte beklemd tussen beide voertuigen. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit, maar konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
Pas zo'n 2,5 uur na het ongeluk konden de betrokken voertuigen worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jansen (26-10-2009 om 10:29)
Ontzettend veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden. Het is echt vreselijk!
Judith Heijboer (26-10-2009 om 08:23)
Iedereen heel veel sterkte en van harte gecondoleerd met het verlies van Hielke.. Echt zo erg!! De 17 jarige jongen en zijn fam. ook heel veel sterkte toegewenst. Allemaal Gods zegen.
Marjoke (26-10-2009 om 07:46)
Wat er is gebeurd, is onbegrijpelijk. Familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte in het verlies van dit onverwachts onverbiddelijke dood.
Fluplander (26-10-2009 om 07:19)
Veel sterkte voor de familieleden. Tis vreselijk!Ook zijn vrienden Jan-Lennard, Patrick,Kees en Leen. Jullie ook heel veel sterkte, Jullie waren erbij, maar konden op tijd weg komen. Heel veel sterkt met het verlies van jullie vriend.
Pieter (26-10-2009 om 07:10)
Veel sterkte toegewenst , gecondeleerd wat verschrikelijk. Het enige wat we kunnen doen is bidden voor de familie. Sterkte.
Gijs (25-10-2009 om 23:14)
Echt verschrikkelijk!! Iedereen die hem kende heel veel sterkte toegewenst! Ook de jongen die aangehouden is!! Echt allemaal Gods onmisbare troost toegewenst!! Dat aanhouden is gewoon protocol en helaas hoe het geregeld is in Nederland. Als verdachte heb je meer rechten.. gek genoeg!
Cookie-instellingen beheren