Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man omgekomen bij aanrijding Sint Philipsland

Toegevoegd: 25-10-2009, 02.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Bij een opmerkelijk ongeluk in Sint Philipsland is in de nacht van zaterdag op zondag een jongeman om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 19-jarige man uit de gemeente Tholen, kwam even na middernacht bij de kruising Slaakweg-Scharrewegbekneld te zitten tussen een wit bestelbusje en een Unimog. Kort voor het dramatische ongeval waren het slachtoffer en een bijrijder met een bestelauto naast de rijbaan geraakt.


Om het voertuig weer op de weg te slepen, werd een de Unimog gehaald. Tijdens de bergingswerkzaamheden gleed de unimog naar het andere voertuig. Het slachtoffer raakte beklemd tussen beide voertuigen. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit, maar konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
Pas zo'n 2,5 uur na het ongeluk konden de betrokken voertuigen worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jt (25-10-2009 om 21:35)
Vreselijk wat er gebeurd is,veel te jong!ik wens de fam heel veel sterkte toe en ook degene die erbij waren.
Leon (25-10-2009 om 18:55)
Wat een verschrikkelijk, alle nabestaanden wens ik alle kracht toe om dit te verwerken. De jongens hebben geprobeerd om de auto weg te halen. Maar zoals Jaap ook aanstipt de andere jongen aangehouden en verhoord , ongepast in zo'n situatie, had ook later gekunt , maar je moet eenmaal scoren.
Mark vijfvinkel (25-10-2009 om 18:33)
Heb het vandaag gehoord,en was sprakeloos! Ik zal voor jullie bidden en wens jullie gods nabijheid toe. Gecondoleerd, veel sterkte en gods zegen!
Claudia (25-10-2009 om 18:19)
Heel veel sterkte de komende dagen toegewenst. Het is niet te geloven wat er gebeurt is. Er zijn geen woorden voor.
Jaap vergeer (25-10-2009 om 18:08)
Jan, iemand aanhouden zoals er stond doe je als iemand verdachte is van een misdrijf. Die jongen is vast geen misdadiger maar deelgenoot in een vreselijk ongeluk en je bezorgt hem door hem aan te houden een nog groter trauma. Ze kunnen ook overmorgen rustig met hem praten.
Marjo (25-10-2009 om 16:24)
Verschrikkelijk wat er is gebeurd. Zo jong! Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden en ook de 17-jarige jongen.
Cookie-instellingen beheren