Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Heli ingezet bij ernstig ongeluk Hulst

Toegevoegd: 25-10-2009, 15.05 uur
Heli ingezet bij ernstig ongeluk Hulst
Door: Roland de Jong
HULST - Bij een ernstig verkeersongeval in Hulst is vanmiddag één persoon zwaargewond geraakt. Een ander raakte eveneens gewond.

De slachtoffers, beiden motorrijders, kwamen rond 12.25 uur op de Nieuwe Zeedijk in botsing met een geparkeerde auto. De slachtoffers, een 25-jarige vrouw en een 32-jarige man uit België zijn, met nog onbekende verwondingen, naar het ziekenhuis vervoerd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht en de vrouw is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Gent.

De motorrijders deden overigens mee aan een grote toertocht: de jaarlijkse herfstrit van motorclub Hartrijders Hamme uit België, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Vlaamse Vereniging Autisme.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbet (29-10-2009 om 13:35)
Correctie: De motor reed in op een aan de kant geparkeerde motor ipv auto. De slachtoffers reden 50 km/u en kwamen in aanraking met een koffer van een langs de kant geparkeerde motor, waarvan de eigenaars foto's trokken op de dijk. Onoplettendheid is de oorzaak van het ongeval. (zie vervolg)
Liesbet (29-10-2009 om 13:32)
(Vervolg) Het is "interessant" hoe iedereen op dit forum zijn eigen theorie heeft... Ook al zorgde dit ongeluk voor een dumper, de rest van de rit was heel aangenaam en goed georganiseerd. Mijn vrienden en ik reden net achter de slachtoffers toen het accident gebeurde.
MANU (27-10-2009 om 16:43)
Als er een ongeval met een motor gebeurt is de eerste uitleg oei een motor die zal zeker weeeeeer te hard hebben gereden En dan dat lawaai als er s'nachts een of andere jhonny met zijn uitgebouwde auto een de stereo knoer hard dat vindt men maar normaal want dat zijn nog kinderen zeggen ze dan
Zero (26-10-2009 om 23:41)
@Flp De massaliteit verbieden v/d voetbalsupporters die bewust vernielingen aanbrengen,Wie zijn schuld was het trouwens ? Als motorrijder een auto zien opdagen is gelijk aan beginnen remmen want 90% zeker dat hij juist voor je neus oversteekt alhoewel hij achter je al de tijd v/d wereld heeft.
Patrick (26-10-2009 om 19:30)
Wat zijn we allemaal weer goed bezig zeg!Heb zelf de motorrit ook meegereden, zonder een overlast voor anderen te zijn hoop ik.Er zijn inderdaad "collega´s" die toch beter op een afgesloten circuit kunnen gaan rondjakkeren!Sterk overdreven snelheden,geluidsoverlast,gevaarlijk inhalen.Klasse mannen.
Eric (26-10-2009 om 14:44)
Als trouwe herfstritrijder moet ik vaststellen dat het aantal associale deelnemers elk jaar wat groter wordt. Het blijft gelukkig een minderheid, maar ze verpesten de sfeer en de uitstraling van het evenement. Veel sterkte aan de gewonden die gewoon brute pech hadden!