Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Schade en lekkage na botsing Axel

Toegevoegd: 25-10-2009, 19.56 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een frontale aanrijding op de Zuidsingel in Axel zijn zaterdagavond rond 18.30 uur twee personenauto's beschadigd geraakt.


De bestuurders, een 31-jarige man uit Terneuzen en een 71-jarige vrouw afkomstig uit Terneuzen, raakten niet gewond. Hun voertuigen raakten zoals gezegd wel beschadigd. Vermoedelijk wilden beiden gelijktijdig een wegversmalling oprijden en kwamen zij daardoor met elkaar in botsing.

De gemeente heeft het wegdek, waar olie op terecht was gekomen, schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (26-10-2009 om 21:01)
Hahahaha zou zeggen pak de fiets.En slagbomen? hier rijdt geen trein.
Frans (26-10-2009 om 15:05)
Welke "deskundige" verzint nou ook snelheidsremmers waardoor de meesten juist harder gaan rijden?? Benieuwd of of zo'n dommerik ook door de gemeente ter verantwoording wordt geroepen. Vanaf de eerste dag werd er in Axel om gelachen,, je moet hier zeker voor geleerd hebben om het te begrijpen (?)
Breda (26-10-2009 om 15:00)
@Wim Heel realistisch.. die slagboom.. gewoon bordjes neerzetten wie er voorrang heeft.. en wat lichtmasten rond die versmallingen.. probleem opgelost en goedkoper dan een slagboom
MEL (26-10-2009 om 13:54)
Wat mopperen we weer, als iedereen gewoon netjes zijn dingetje doet en even wacht, dan is er niets aan de hand. Voor die enkelen maken ze deze remmende maatregelen. Als je wordt stopgezet omdat je te hard rijdt, dan ben je meer tijd kwijt en scheelt het een hoop geld of een ongeval veroorzaakt....
Wim (26-10-2009 om 12:19)
Je kon erop wachten, dit helpt niet om het sluipverkeer tegen te gaan en is niet veilig of milieuvriendelijk. Gewoon geldverspilling. Wil je het sluipverkeer (via kinderdijk, zuidsingel en Koehorst) tegen gaan, gewoon op Drieschouwen een slagboom zetten en elke halve minuut een auto doorlaten.
@Fred (26-10-2009 om 11:25)
En enig idee hoe vaak zijn die palen al ondersteboven gereden? Werkelijk prima oplossing!
Cookie-instellingen beheren