Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in winkeltje verzorgingstehuis Hoek

Toegevoegd: 25-10-2009, 20.01 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een verzorgingstehuis aan de Irisstraat in Hoek.


Rond 01.25 uur werd opgemerkt dat er was ingebroken in een winkeltje dat zich binnen in het tehuis bevindt. Volgens de politie is er een geldbedrag van nog onbekende omvang ontvreemd.

Er is vooralsnog geen enkel spoor naar de dader(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (26-10-2009 om 07:48)
Inderdaad respectloos!Deze boeven moeten ze gewoon een jaar vastzetten zijn ze gelijk afgekickt van wat dan ook want dan moet je wel erg diep zijn gezakt om zoiets te doen. Alle mensen van slag. In Vremdieke kan iedereen zomaar binnen lopen.Ze hebben een camera stond die niet aan?
Anoniempje! (25-10-2009 om 20:30)
Respectloos, inbreken heb ik al geen goed woord voor over maar dan nog in een verzorgingshuis! Ik hoop dat ze die criminelen snel vinden! Je steelt in princiepe van oude mensen die hun leve lang hebben gewerkt ervoor! Als je zoiets doet heb je geen gevoel in je donder!
Cookie-instellingen beheren