Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 106 km

Man dringt woning Middelburg binnen

Toegevoegd: 27-10-2009, 13.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een bewoonster van de Driewegenhof in Middelburg kreeg vannacht de schrik van haar leven toen een man haar woning binnendrong.

Rond 00.30 uur stond een voor de vrouw onbekende man heel hard op de ramen van haar woning te bonken. Op een gegeven moment sloeg de man één van de ramen door en kwam via dit kapotte raam de woning in.


De bange bewoonster heeft zichzelf toen opgesloten en de politie gebeld. Die kwam ter plekke en trof de man slapend aan in de woning. De 35-jarige Middelburger is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
 

Vandaag zal hij verder gehoord worden over deze zaak. Inmiddels is de ruit gemaakt en is een aangifte opgenomen van de bewoonster.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (28-10-2009 om 15:32)
Zelf meegemaakt een gek een paar keer op mijn balkon geweest nooit kunnen betrappen,zo vervelend ,dan is dat nog niet eens binnen ,er lopen heel gestoorde mensen rond! Pepperspray zou ik echt willen hebben! sterkte lieve dame.
Marina (28-10-2009 om 13:23)
Ik zal dan zeggen dat hij me huis uit moet,anders bel ik de politie! Of ik stap naar buiten en ik ga hard lopen gillen van; brand, brand! Daar komen meer mensen erop af dan dat je help gaat roepen! Ik hoop dat die derde suggestie een betere idee is!
Elise (27-10-2009 om 19:55)
Wat een idioot was hij dronken of zo, ik leef mee met de vrouw die dit overkwam, ze zal zich wel doodgeschrokken zijn. Ik denk dat zij verlopig niet meer zal kunnen slapen. Sluit die vent een poosje op misschien leert hij ervan.
Bernadette (27-10-2009 om 17:14)
Waar gaan we toch naar toe met dergelijke situaties? Kunnen we nog veilig in ons eigen huis zijn?
Marinet (27-10-2009 om 16:31)
Wat zal die vrouw geschrokken zijn als zo iemand naar binnen in de woning komt,ik begrijp hieruit dat de vrouw alleen in de woning aanwezig was,en een telefoon bij der had, ik vind dat zo,n persoon een flinke geld boete krijgt en de vrouw die toekomt.
Mb (27-10-2009 om 15:39)
Dit is toch niet meer normaal?! Waar gaat het naartoe tegenwoordig? Dat die man voorlopig in torentijd blijft!!!!!
Cookie-instellingen beheren