Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Hond omgekomen bij aanrijding Deltaweg Goes

Toegevoegd: 28-10-2009, 11.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Deltaweg in Goes is woensdag omstreeks 01.00 uur een hond om het leven gekomen bij een aanrijding.


Over de Deltaweg liepen rond dat tijdstip twee honden. Eén van de honden werd aangereden door een 53-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland. Ook een man die achter haar reed, een 21-jarige inwoner uit dezelfde gemeente, reed de hond aan.

De hond heeft de aanrijding niet overleefd. De andere hond bleef ongedeerd. Beide bestuurders verklaarden dat zij de honden niet hadden gezien. De twee honden werden overgebracht naar het dierenasiel in Goes.

De eigenaar van de dieren is inmiddels in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motorrijdster (2-11-2009 om 17:46)
Dat was een Greyhound volgens mij, redelijk groot en heel smal. Maar het was op de rondweg bij het Amaliapark, Griffioen. De vrachtwagenchauffeur reed toen door maar heeft het misschien niet eens gemerkt.
Hp (2-11-2009 om 08:03)
Wat voor hond was dat toen op 9 september een grote hond of kleine hond ,en erg als je dat voor je ogen ziet gebeuren ,welke weg was dat dan in middelburg ,bij de mc donalds in de buurt,want mijn vriendin is ook een hond verloren
Motorrijdster (30-10-2009 om 21:23)
Weet niet hoe het hier zit, maar ongeluk met de hond op de rondweg MB op 9sep was gewoon een verschrikkelijk ongeluk. Hond rende onder het achterwiel van een vrachtw toen hij achter zijn instinct aan de weg over vloog. Zal dat beeld nooit vergeten en van zijn bazin die verscheurd was van verdriet.
Caro (30-10-2009 om 19:59)
@els,je mag daar 80 en het is niet goed verlicht. Beetje bekend met de remweg van een auto bij deze snelheden?En wat als je achterligger te laat is met remmen?Dan waren er gevaarlijker dingen gebeurd.Het is verschrikkelijk voor de eigenaar en ook ik rem voor dieren maar het moet wel mogelijk zijn!
Marina (30-10-2009 om 19:33)
Ik vind dit vreselijk! Kan er wel om janken! Pas geleden is de ene hondje dood gegaan van me kinderen en die andere hond logeert nu bij mij tot volgende week en ik ben er heel zuinig mee! Ik moet er niet aan denken dat droppie ook zo iets overkomt! Daar is zij te lief voor!
Edje (30-10-2009 om 14:13)
@ Timo: Natuurlijk erg dat je hond is overreden en dat je het zag gebeuren maar je hond had natuurlijk niet zomaar los mogen lopen op straat. Je had zelf ook beter op moeten letten. Wel ontzettend smerig dat die bestuurder is doorgereden.
Cookie-instellingen beheren