Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen vooral later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandje in container voor plastic

Toegevoegd: 28-10-2009, 22.57 uur
Brandje in container voor plastic
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een containerbrand aan het Klimopplein in 's-Gravenpolder.

Even voor 21.00 uur werd de brand ontdekt in een nieuwe container voor plastic afval. De brandweer had het vuur snel onder controle. Voor de zekerheid heeft de brandweer de hele container nat gemaakt om er zeker van de zijn dat het brandje uit was.

De container, die onlangs geplaatst is, raakte zwaar beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (30-10-2009 om 19:43)
Zal het weer niet eens aanpakken die dit gedaan heeft werken en terug betalen wat ze gesloopt hebben zal wel iemand geweest zijn die het bue is weer een container erbij wat straks weer we mogen er wel een tuin bij krijgen voor al die containers en dozen van afval om op te bergen of in op te slaan.
Brandweerman (30-10-2009 om 11:41)
Ze hebben het weer voor elkaar! Andere dorpen LET OP! en geef het door als je wat ziet!
CW (29-10-2009 om 17:19)
Hier kan ik me mateloos aan ergeren. 1 aan de daders maar misschien nog wel meer aan de mentaliteit. Vaak wordt criminaliteit gezien door dorpsbewoners die niet reageren door angst voor represailles. Laten we allen attent zijn en de jongeren aanspreken op hun gedrag. En, ouders, geen brandlucht?
Piet (29-10-2009 om 15:50)
Ik weet wat ze koste nou heel veel
Ik (29-10-2009 om 11:36)
Het zal weer niet zo zijn, hebben we wat nieuws, wordt er gelijk weer iets mee uit gevreete. wat dit allemaal niet kost. wees zuinig op de spullen en maak er gebruik van waar het voor dient