Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2009, 15.07 uur
Fietser gewond bij ongeval Vlissingen
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt.

Het slachtoffer stak rond 14.30 uur met zijn fiets over ter hoogte van de rotonde met de Rosenburglaan. Een automobilist van een personenauto zag de fietser over het hoofd en kwam in botsing met de fietser.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P. Puk (30-10-2009 om 14:32)
Sterkte voor de fietser en de automobilist. Iedere verkeersdeelnemers kan inschattings of kijkfout maken. Als iedereen daarmee rekening zou houden in plaats van als een blind paard een een kruising of rotonde over fietsen zonder dat ze kijken of ze wel gezien worden want ze hebben voorrang.
Fietser (30-10-2009 om 05:42)
Ik kom hier bijna dagelijks als zowel fietser als automobilist langs. Het is echt een plek waar alle weggebruikers moeten oppassen. Ik word erger me aan de fietsers zonder licht, brommers die vol gas van het fietspad komen en automobilisten die te veel haast hebben om uit te kijken
Frits (30-10-2009 om 01:48)
Dit stuk ik dramatisch voor zowel fietsers als autorijders. Als fietser weet je niet of ze je wel gezien hebben en als autorijder kun je heel slecht de fietsers zien die uit de bosjes komen opduiken. Die zitten altijd in je dode hoek als je vanuit bossenburgh komt rijden. Veranderen dus!!
K (29-10-2009 om 20:54)
Dit is ook echt zo'n gevaarlijk stuk !! net als de oversteekplaats voorbij t tunneltje!!
A.R Visser (29-10-2009 om 19:15)
Een buurt bewoner het is verkeer technisch in order, er wordt te hard gereden, als je stopt en dat moet ook dan rij geen fietser aan, deze man moeten ze aanpakken, half jaar niet rijden en letsel schade betalen aan het slachtoffer een paar duizend euro, dan denkt hij misschien na !!
Ik (29-10-2009 om 16:58)
Weer al een aanrijding daar. mijn zoontje rijdt hier iedere dag langs van en naar school toe. Dit kruispunt met veilger en overzichtelijker want iedere keer rijden de auto egwoon door terwijl de fietsers er voorrang hebben