Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in Middelburg en Westdorpe

Toegevoegd: 29-10-2009, 22.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Inbrekers hebben woensdagavond hun slag geslagen bij een woning in Middelburg en in Westdorpe.


Woensdagavond tussen 18.15 uur en 19.50 uur is er ingebroken in een woning aan de Asserlaan in Middelburg. Uit de woning zijn een bankpas en sieraden met onbekende waarde weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen woensdagmiddag 17.45 uur en donderdagochtend 07.10 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Graafjansdijk B in Westdorpe. Uit het pand zijn waardepapieren en honderden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liliane (30-10-2009 om 17:42)
Ik vind het jammer dat de inbrekers nooit eens aan iets vast blijven plakken,houd andere wel tegen hoor.Hoop dat ze vlug bij de kraag gepakt zijn ,in wat voor wereld leven wij?
Fred (30-10-2009 om 12:59)
Ze zouden beter die lui oppakken dan brommers te controleren of kideren te pesten politie als je ze nodig heb nooit te zien komen zelfs niet eens te druk met kids te pesten das nederland
Pieter (30-10-2009 om 09:03)
Met een zorgeloos gevoel naar bed of met een gerust hart op vakantie?
Cookie-instellingen beheren