Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Dronken Belg dwars over de weg

Toegevoegd: 30-10-2009, 21.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLEBRUG - Vrijdagavond rond 19.40 uur is een 33-jarige automobilist uit Stekene (B) aan de Gentsevaart in Kapellebrug gecontroleerd op het rijden onder invloed.


De man werd gecontroleerd omdat hij met zijn auto, met draaiende motor, dwars over twee rijbanen stond. Uit ademanalyse bleek dat hij ruim 5 maal teveel had gedronken.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Uitleg noodzakelijk (31-10-2009 om 18:58)
Als dat rijverbod afloopt mag die kerel niet rijden hoor. Dat rijbewijs blijft ingevorderd wat inhoudt dat hij, tot de officier het rijbewijs teruggeeft, niet mag rijden in/op een voertuig waarvoor een rijbewijs is vereist. Rijverbod geldt dus ook voor een fiets/invalidekarretje etc....
Mark (31-10-2009 om 13:25)
DIRECT AUTO IN BESLAG NEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Verkeer alcoholvrij (31-10-2009 om 10:34)
Ik ken ook zo iemand die flikte dat vaker. Notoire zuiplappen zijn het. Ze worden wel aangepakt, maar het loopt per keer op en dat is niet hard genoeg. Ze 'beteren' hun leven om vervolgens hetzelfde te veroorzaken na verloop van tijd. Zulke kunnen het drinken niet laten.
John (31-10-2009 om 08:52)
Rijbewijs ingenomen: geen probleem, roes uitslapen in 14 uur en het opgelegde rijverbod is voorbij en mag hij zonder rijbewijs verder rijden. Een andere oplossing wordt ook al aangegeven onder dit artikel: Rijbewijs kwijt? Wij zorgen ervoor dat u uw rijbewijs weer zo snel mogelijk terugkrijgt.
Dries (30-10-2009 om 22:32)
Die moet je zo,n hoge boete geven dat hij het nooit meer in zijn kop krijgt om nog op cafe te gaan.
Cookie-instellingen beheren