Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerijen ontdekt in Middelburg

Toegevoegd: 30-10-2009, 21.53 uur
Wietkwekerijen ontdekt in Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft vrijdag twee hennepkwekerijen aangetroffen in Middelburg. Beide kwekerijen zijn ontmanteld.


Rond 10.10 uur werd bij een onderzoek in een woning aan Zuidmede in Middelburg een hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn ruim 200 hennepplanten, kweekapparatuur en enkele duizenden grammen amfetamine in beslag genomen en vernietigd.

Ook werd geconstateerd dat er stroom buiten de meter om is weggenomen. In verband met deze kwekerij is vrijdagochtend een 45-jarige man uit de gemeente Borsele, in de woning aan Zuidmede aangehouden. De man is in verzekering gesteld.

Rond 18.45 uur werd er ook een kwekerij ontdekt in een woning aan de Nassaulaan in Middelburg. In de woning zijn ongeveer 370 hennepplanten aangetroffen. De planten en kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

In de schuur bij de woning werd een fiets aangetroffen die bij de politie als gestolen geregistreerd stond. Ook de fiets is in beslag genomen. De stroom bleek buiten de meter om te zijn weggenomen. In verband met deze kwekerij is in de woning een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (30-10-2009 om 23:37)
Het nederlandse rechtsysteem kennende zullen deze criminelen ongetwijfeld een lintje krijgen. En jongens van 17 die terug(!!!)slaan naar een inbreker worden aangeklaagd..... Het moet niet gekker worden hier in NL!
Cookie-instellingen beheren