Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Man aangehouden met wiet en cocaine

Toegevoegd: 31-10-2009, 10.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 22-jarige man uit Hellevoetsluis stond vrijdagnacht op het punt om cocaine te gaan snuiven toen hij in de gaten kreeg dat hij onder het oog van twee politieagenten stond.


De man haalde omstreeks 02.00 uur in de Wijngaardstraat in Goes twee verpakkingen met wit poeder tevoorschijn. Dit werd door agenten van de Zeeuwse politie gezien en zij hebben de man aangehouden. De verdachte gaf zelf aan dat het witte poeder cocaine betrof.

De 22-jarige is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Ook had hij nog twee zakjes wiet op zak. Hij heeft afstand gedaan van alle drugs die hij in zijn bezit had. Tegen 05.00 uur zaterdagmorgen is de man weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angelo (1-11-2009 om 22:58)
Mensen, alle genotsmiddelen zijn een drugs, zowel geestelijk als lichamelijk. het is de manier hoe je ermee omgaat.. Dom om in het openbaar te gebruiken, geluk voor 'm dat het nederland is en dat ie er vanaf komt met een waarschuwing..
Koekiemonster (1-11-2009 om 11:13)
Sommige mensen hebbben zware medicatie nodig omdat ze verschikkelijk veel pijn hebben. Morfine is zo'n medicijn.. Die ik ook gebruik. Ik vind opmerking over dat er een speciaal apparaat moet komen voor die drugs of zware medicatie moet gebruiken een beetje raar... Dan mag ik geen medicatie meer??
Gbh (1-11-2009 om 02:03)
Wat een gezever hier, voor eigen gebruik mag je dope bij je hebben, politie zet je onder druk het vrijwillig af te staan maar dat hoef en moet je dus nooit doen de ergste dope is alcohol en tabak, beide sociaal geaccepteerd
Piet Polletiek (1-11-2009 om 00:23)
Peter, De mensen die braaf zijn, moet er dan weer onder lijden door onnodige controles. Heb je al eens gehoord van de Four Fredom Awards, waar de provincie Zeeland zo prat op gaat? Daarin wordt gezegd dat er vrijheid van reizen moet zijn, dat betekend géén controles! De politie is dus schuldig!
Division (31-10-2009 om 22:51)
Als hij verklaarde dat het voor eigen gebruik en afstand heeft gedaan van de drugs is er nix aan de hand..
Dd (31-10-2009 om 19:55)
@ Peter : Waar staat er dat deze man achter het stuur zit? Bovendien zijn mensen onder invloed van alcohol vaak vervelender dan mensen onder invloed van cocaine of wiet.
Cookie-instellingen beheren