Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Moeder en dochter beroofd van laptop

Toegevoegd: 31-10-2009, 15.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Prins Hendrikweg in Vlissingen is zaterdagmiddag een vrouw samen met haar dochtertje beroofd van haar laptop.


Omstreeks 13.00 uur liep de vrouw, samen met haar dochtertje over de Prins Hendrikweg in Vlissingen. Zij had een laptoptas in haar hand. De vrouw hoorde een scooter aankomen. Opeens was de scooter bij haar en één van de opzittenden rukte de laptoptas uit haar handen. Dat ging zo hard dat de vrouw de tas losliet en de scooter, met twee personen erop, er vandoor kon gaan met de laptoptas.

In die tas zat ook nog een portemonnee met inhoud. De vrouw heeft een signalement van de daders opgegeven: De bestuurder van de scooter was gekleed in een bordeauxrode jas en een spijkerbroek. De bijrijder was gekleed in een groene jas en een spijkerbroek. De scooter waar zij opzaten was felrood van kleur en beide personen hadden een witte helm met strepen op hun hoofd.

Mocht u iets meer van deze beroving weten, of mocht u het signalement van de daders herkennen dan verzoekt de Zeeuwse politie u contact op te nemen via 0900-8844. U kunt zich ook melden bij het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner Zeeland (1-11-2009 om 09:05)
Dat zijn toch geen beschrijvingen kom met meer details als het mogelijk is en ga niet schuilen op wat kleuren kleding. Maar geef ook aan of het een blanke een zwarte of een gele was maar geef zo veel mogelijk details om de hufters te pakken. En heren linkse rechters geef eens goeie straffen
Siem (1-11-2009 om 08:25)
Toch raar dat er niet één autombolist of omstander dit ziet. Meestal rijden er daar toch genoeg auto's Als ik dit had waargenomen hadden ze toch met scooter en al de berm of bossen ingegeaan.
Kakie (1-11-2009 om 01:44)
We leven in een fijne multifunctionele samenleving. of niet?
Willem (31-10-2009 om 22:27)
Hoop echt dat ze deze zielige gasten pakken ze houden nergens rekening mee een kind moet dit ook gewoon even zien voor een paar honderd euro.echt stoere gangsters om tegen op te kijken om voor aan de kant te gaan echt waar de vrouwen op vallen van deze stoere gasten met lef karakter goh nou nou
Vlissinger (31-10-2009 om 18:53)
Het wordt steeds erger hierzo... Ze kunnen nergens meer afblijven... Inbraken, berovingen ... je kunt er zo weinig aan doen en als het gebeurd is de politie meestal te laat.
Cookie-instellingen beheren