Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 302 km

Felle coniferenbrand in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2009, 03.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt om een coniferenbrand te blussen in Middelburg.


Rond 01.20 uur werd de brand ontdekt aan de Speeltoren in Middelburg. Volgens omstanders waren er meters hoge vlammen en greep het vuur om zich heen.

De brandweer was binnen enkele minuten ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De politie heeft de brand in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jezusislord (1-11-2009 om 15:47)
Ze moeten helemaal geen aandacht meer geven aan deze brandjes in de media. Ze mogen er wel wat meer politieonderzoek aan besteden om zo snel mogelijk dit te stoppen, in plaats van bekeuringen uitschrijven kunnen ze beter bij deze les blijven.
Ko (1-11-2009 om 15:17)
De oplossing is volgens mij een heleboel mensen in burger bevoegdheden geven om dag en nacht overal te waken over de eigendommen van anderen en als de daders gepakt worden VOLDOENDE straffen.
Richard (1-11-2009 om 14:50)
Ik heb het gezien, het is echt wachten op de eerste dode want die gaat er op deze manier echt komen. Vreselijk!
Adrie (1-11-2009 om 14:03)
Het schijnt niet makkelijk te zijn om de brandstichters te pakken te krijgen. Het loopt inderdaad een keer flink uit de hand. Het beste is om net als wij de coniferen preventief te verwijderen,hoe vervelend dat ook is,wij slapen in iedergeval weer lekker.
Peter (1-11-2009 om 13:57)
@ Jaco Tuurlijk alles lekker verzwijgen. Nu loop je net zo dom als de politie te praten. De politie krijgt ook geen grip op de dader en wil nu alles doodzwijgen. Gewoon iedereen goed opletten en vroeg of laat wordt hij vast wel gepakt.
Jaco (1-11-2009 om 12:55)
Wanneer wordt er nu eens gestopt om dit iedere keer weer in het nieuws te brengen want volgens mij is dat nu net de bedoeling. Weer een vlaggetje op de kaart.
Cookie-instellingen beheren