Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Jongetje aangereden door automobiliste

Toegevoegd: 02-11-2009, 22.16 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - In de Roofvogelstraat in Heinkenszand is vanmiddag een fietsend jongetje aangereden door een personenauto.


Het jongetje van 8 jaar oud fietste rond 17.15 uur over de stoep. Een 50-jarige plaatsgenote naderde het ventje in een personenauto. Zij zag het jongetje over het hoofd toen hij van de stoep af kwam. Een aanrijding was het gevolg.

Het jongetje kwam ten val en raakte gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenschudding opgelopen. De auto van de vrouw raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (4-11-2009 om 16:26)
Een jongetje van 8 hoeft echt niet heel de tijd door zijn ouders in de gaten gehouden te worden.En waar moeten kinderen dan leren fietsen? Midden op straat? nou alsjeblieft niet zeg.Dit was gewoon een ongeluk en wens beide sterkte
C (4-11-2009 om 15:34)
@TT je vraagt je af waar de ouders zijn?? dus ouders moeten heel de dag de hand van hun kind vasthouden? kinderen spelen buiten is heel normaal dus vind niet dat ouders hier de schuld van moeten krijgen .. sterkte jongetje en bestuurder
Ik (4-11-2009 om 14:53)
@ Motormario: Ik had het goed gelezen. Ik beweer niet dat jij zegt dat ze harder reed. Ben het verder helemaal met je eens. 30 kan al te hard zijn. Kinderen zijn onvoorspelbaar, heb er zelf 2 en woon in een 30 km-zone. Stapvoets is het antwoord. Harder dan 30 is a-sociaal.
Motormario (4-11-2009 om 11:21)
@Ik: goed lezen. Ik beweer niet dat de automobiliste harder reed dan 30 km. Ik roep alleen automobilisten op rekening te houden met de zwakke verkeersdeelnemers. Een klap met 30 km kan idd ook fataal zijn maar een klap met 50 is dat zeker. Die 30 km zone is er niet voor niets.
Rene (4-11-2009 om 10:03)
2/2 De meesten van die leeftijd hebben gewoon geluk wel tijdig te worden opgemerkt, dit kind dus gewoon niet. Zoiets heet ook niet voor niets ongeval en zal voor beide partijen een leermoment zijn. Beide partijen sterkte gewenst.
Rene (4-11-2009 om 10:02)
1/2 uit sommige reaktie's kan je afleiden dat sommigen geen kinderen hebben en uit andere reakties dat sommigen nooit kind zijn geweest. Deze mensen zijn gewoon verstandig geboren. Dit is nou gewoon een geval van pech, iedereen heeft toch wel eens op de stoep gefietst? Groet René
Cookie-instellingen beheren