Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Man opgepakt voor overval Golff supermarkt

Toegevoegd: 04-11-2009, 19.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond in Vlissingen een man opgepakt op verdenking van de overval op een supermarkt.


Vorige maand werd een medewerkster van de Golff-super aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen gedwongen geld af te geven. De man bedreigde de vrouw met een scherp voorwerp.

De politie heeft dinsdagavond rond 23.30 uur in de Badhuisstraat een 45-jarige Vlissinger opgepakt als verdachte. De man werd opgepakt nadat de politie via Omroep Zeeland bewakingsbeelden had verspreid.
 
Zie ook:
- Man overvalt winkel Vlissingen (28-10-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (6-11-2009 om 05:31)
Ben het eens met Jan bekeuring.. Al zie ik wel voordelen van camera's, zijn helaas 'nodig' in de deze maatschappij.
Bax (5-11-2009 om 18:08)
Goedzo dit soort mensen horen niet op straat te lopen
Jaap (5-11-2009 om 15:12)
Ben het helemaal met camerakees eens. Gewoon lief naar alle camera's zwaaien. Vinden diegenen die de beelden bekijken ook leuk. Mooi dattie gepakt is, die boef, want door hem en zijn maatjes gaan de prijzen omhoog.
Rob (5-11-2009 om 13:25)
Als je geen rare dingen van plan ben heb je volgens mij ook niets te vrezen als je door een camera word gefilmd. Daarom begrijp ik ook de tegenstanders niet zo goed. Voorwaarde is wel dat dit in openbare ruimtes gebeurt en geen pashokjes of toiletten.
Jan bekeuring (5-11-2009 om 13:01)
Kees camera vind een black box in zn auto ook vast een goed idee. Krijg je automatisch een bon, scheelt een hoop agenten. Als ik een camera in mn huis hang en wordt beroofd van mn spullen is het niet eens rechtsgeldig. Dus wel de straat maar niet in mn eigen huis?? Want je schend portretrecht
Kees camera (5-11-2009 om 11:32)
Ik ben zeer bereid een deel van mijn privacy buitenshuis in algemeen publiek gebied op te geven voor meer veiligheid. Ik hoop dan ook dat beelden van criminele acties uitgebreid uitgezonden worden.
Cookie-instellingen beheren