Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Postbode neemt poederbrief mee terug

Toegevoegd: 05-11-2009, 10.29 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - De brandweer heeft gisteravond ook een negende poederbrief onschadelijk gemaakt die gericht was aan de politie.


Naar verluid had een medewerker van een postbedrijf de brief mee naar huis genomen omdat deze verkeerd geadresseerd was. De medewerker wilde de brief zelf op de juiste plek afleveren, maar sloeg alarm toen hij via de media doorkreeg dat gisteren in totaal acht poederbrieven waren bezorgd bij politiebureaus verspreid over de provincie.

Vrijwillige brandweerlieden van de kazerne in Sluis hebben de brief rond 20.45 uur bij de postbode thuis veilig gesteld. De politie meldde gisteravond al dat het poeder in de acht op de bureaus aangetroffen brieven onschadelijk was.

Volgens politiewoordvoerder Mirja Vis is uit onderzoek is gebleken ook deze negende brief niet schadelijk was. Deze negende brief wordt volgens de politie ook meegenomen in het onderzoek naar de herkomst ervan.
 
Zie ook:
- Poederbrieven politie blijken onschadelijk (04-011-2009)
- Acht poederbrieven bezorgd (04-11-2009)
- Poederbrieven veiliggsteld (04-11-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robbert-Jan Hendriks (6-11-2009 om 22:50)
Raar zeg, dat een postbezorger post mee naar huis neemt !!! Schandalig eigenlijk. Ik vind dit niet kunnen, ontslag op staande voet, kan TNT nog wel gebruiken
Karel (5-11-2009 om 12:46)
Het zal me niks verbazen als die poederbrieven inverband staan met het checkpoint gebeuren.... Zondat dat de belasting betaler hiervoor moet boeten. Ik hoop dat ze snel de dader pakken.
Johan (5-11-2009 om 12:15)
Een postbezorger die post mee naar huis neemt? Het moet toch niet gekker worden. Ook al is de bedoeling misschien goed, dit lijkt me toch reden voor een officiele waarschuwing of zelfs ontslag.
Pascal (5-11-2009 om 12:09)
Zo zie je maar weer nooit je werk mee naar huis nemen :)
Cookie-instellingen beheren