Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tiende poederbrief vandaag bezorgd

Toegevoegd: 05-11-2009, 16.37 uur
Door: Roland de Jong
WISSENKERKE - De politie is een onderzoek gestart naar een tiende poederbrief die vandaag is bezorgd in Wissenkerke.


Gisteren werden op acht politiebureau's poederbrieven bezorgd. Een negende brief was gericht aan het politiebureau in Sluis, maar dit bestaat niet meer. Deze brief werd door de postbode mee retour genomen, maar gisteravond werd al duidelijk dat deze negende brief bestond.

Vandaag werd ook nog een 'verlate' brief bezorgd op het bureau aan de Voorstraat op het Noord-Bevelandse Wissenkerke. Ook het poeder in deze brief was onschadelijk. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
 
 
Zie ook:
- Postbode neemt poederbrief mee terug (05-11-2009)
- Poederbrieven politie blijken onschadelijk (04-011-2009)
- Acht poederbrieven bezorgd (04-11-2009)
- Poederbrieven veiliggsteld (04-11-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Knagert (8-11-2009 om 09:28)
Ik d8 dat het hier om de poederbrieven ging in plaats van jullie oninteressante gebrabbel over onterechte boetes, als je een boete krijg zit je altijd fout en mocht je ze kwijtgescholden krijgen ben je gewoon een slim rot ventje die van alles aanliegt ;)
Bax (6-11-2009 om 19:26)
@ all: Heb 3 keer een boete gehad in Zeeland en 3 keer heeft de rechter achteraf de boete kwijt gescholden. Er was dus wel degelijk sprake van een "onterechte" boete, het staat zelfs in de uitspraak van de rechter, duidelijker kan niet lijkt me
Condor (6-11-2009 om 15:53)
Een sanctie is een sanctie, helemaal mee eens. Het maakt mij trouwens wel uit of je 3 km te hard rijd op een tijdstip dat iedereen met wat anders bezig is (slapen), of 40 km te hard overdag in de bebouwde kom. Er is toch ook nog zoiets als gedogen voor beide kanten? In elk geval voor die 3km?
Bert (6-11-2009 om 12:05)
@ Bax: Kun je dan een "onterechte" boete krijgen dan? Ik heb er n.l. nog nooit van gehoord. Een overtreding is een overtreding en daar hangt meestal een sanctie aan vast. Of je het er nu mee eens bent of niet....
Tom (6-11-2009 om 10:22)
Een boete is nooit onterecht. Je kunt het er misschien niet mee eens zijn, maar onterecht kan niet. Als ze geen grond hebben om je op te schrijven, maar toch zouden schrijven zetten ze hun baan op het spel en dat doet niemand.
Daniel (6-11-2009 om 08:53)
Onterecht boetes bestaan niet. Je krijgt echt alleen een boete als je iets fout gedaan hebt (volgens de wet). Het is natuurlijk wel zo dat het irritant is en blijft als je boetes ontvangt voor snelheden als 5 tot 10 km/h te hard. Maar goed, deze persoon is niet vrolijk als ze hem pakken.
Cookie-instellingen beheren