Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Brandweer redt paard uit sloot

Toegevoegd: 05-11-2009, 23.07 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Het brandweerkorps van Borsele is donderdagmorgen met meerdere voertuigen uitgerukt om een paard te redden.
 
Het onfortuinlijke dier was rond 10.25 uur door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht gekomen nabij de Werrilaan. Brandweerploegen uit Borssele werden opgeroepen om het dier weer op de kant te trekken.
 
Binnen een half uur stond het paard weer op het droge. Voor zover bekend maakt het dier het naar omstandigheden goed.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (6-11-2009 om 18:40)
Goedzo brandweerlieden. Eer voor julie! Eigenaar of eigenarese moet zich schamen! Echt waar, dier kan zo uitglijden,voor hetzelfde geld moest hij misschien wel ingeslapen worden,dit keer ging het goed maar zorg voor een omheining! Geef het paard gewoon vers water desnoods via een tank.
Hp (6-11-2009 om 09:19)
En heel veel schouderklopjes voor de brandweer,voor de zoveelste keer weer een dier gered ,ja petje af voor deze mensen
Hp (6-11-2009 om 09:17)
Gelukkig arm dier,is ook gevaarlijk vlak bij een sloot,als het dier schrikt of zo ligt het al in de sloot,ja beter ergens anders neerzetten waar het niet in de sloot kan vallen ,nu loopt het goed af,maar het had erger kunnen zijn ,arm dier geef het maar een knuffel
Jo (5-11-2009 om 23:19)
Zonde van het paard, de eigenaar mag zijn omheining wel eens verbeteren ,dat scheelt een hoop ellende voor het beest!!!!!
Cookie-instellingen beheren