Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongens opgepakt voor overval Terneuzen

Toegevoegd: 07-11-2009, 15.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft naar aanleiding van de overval gisteravond op een cafetaria in Terneuzen in totaal vier minderjarige jongens aangehouden.


De vier jongens, één van 13-jaar oud en drie van 14 jaar oud en allen afkomstig uit Terneuzen, worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval die om 21.00 uur werd gepleegd op snackbar 'De bloemenbuurt' in de Geraniumstraat.

Tijdens de overval werd een vrouw die aan het werk was in de horecagelegenheid bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er is een geldbedrag buitgemaakt. De vier jongens konden vrijdagavond en zaterdagochtend vroeg worden opgepakt. Zij zijn in verzekering gesteld.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
 
Zie ook:
- Overval op cafetaria in Terneuzen (06-11-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (9-11-2009 om 07:35)
Het waren trouwens nederlandse kinderen die gepakt zijn.
Bezorgde moeder (8-11-2009 om 23:26)
Ligt soms indirect aan de ouders. Vaak een roep om aandacht, omdat de ouders het tegenwoordig drukker hebben met zich zelf. En niet in de gaten hebben dat de kids ook aandacht willen.Niet in de vorm van geld en kado's ,maar af en toe eens een lekkere knuffel of goed gesprek.
CMV (8-11-2009 om 22:50)
Om een juist en afgewogen oordeel hierover te geven zijn max.300 caracters veel te weinig. Een conclusie zou kunnen zijn : Herinvoering van een dienstplicht voor jongens en meisjes ter verbetering van, door ouders vergeten ,sociaal gedrag. CMV
Sandra (8-11-2009 om 22:46)
Goed straffen deze snotneuzen, waar halen ze in godsnaam het lef vandaan om een heel gezin de stuipen op het lijf te jagen.
Cees (8-11-2009 om 22:40)
MRC, deze mannekes van die leeftijd moeten rond die tijd niet meer buiten lopen, lijkt mij. Dat lijkt me niet zo moeilijk als start bij de opvoeding. Regels stellen!
Mrc (8-11-2009 om 18:07)
Ik vind het echt erg wat ze hebben gedaan ik zeg het goed wat ze (die gasjes) maar vind het onterecht wat somige mensen zegen da de ouders hun kinderen verwaarlose maar da is echt niet zo de ouders wille ze goed op voeden maar wat op straat gebeurt zyn de ouders nooit by
Cookie-instellingen beheren