Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 85 km

Arrestatieteam houdt man met vuurwapen aan

Toegevoegd: 08-11-2009, 15.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een arrestatieteam heeft vannacht een 47-jarige vuurwapengevaarlijke man opgepakt die zaterdagavond in Goes zijn 34-jarige vrouw had bedreigd.


De bedreiging door de 47-jarige man vond rond 22.30 uur plaats in een woning aan de M.D. De Grootstraat. De man ontvluchtte de woning en de politie startte een zoektocht. Hierbij werd de man in zijn auto tot twee keer toe in de omgeving van Kapelle aangetroffen.
 
De man negeerde stoptekens. Gezien het gevaarlijke rijgedrag van de man werden de achtervolgingen gestaakt om andere weggebruikers niet in gevaar te brengen. De man vluchtte vervolgens over de A-58 naar België.
 
 
Er werd een arrestatieteam ingeschakeld omdat de man mogelijk nog een vuurwapen in het bezit had. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden bij Antwerpen. Na overleg tussen de Belgische en Nederlandse justitie is de man afgelopen nacht overgebracht naar Nederland. De man is in verzekering gesteld. Hij zit in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dies en Corrie (15-11-2009 om 20:14)
Zoiets is altijd erg als dat gebeurd, en zeker als je dan nog voor de poltie wegrijd, dat maakt het alleen maar erger. Deze man was al bang voor die vrouw, maar ook nog voor de politie, want daar reed hij ook hard voor weg. En voor die vrouw dacht hij een wapen nodig te hebben, zielig hoor
Spoorloos (15-11-2009 om 20:00)
Maar dan spoor je toch niet, als je als man een vrouw gaat bedreigen met een wapen? Was deze man zo zwak dat hij het niet zonder wapen afkon? en waarom zo hard wegrijden voor politie, omdat hij pas 1 week zijn rijbewijs terug had soms? Bang voor alles en iedereen dus, dit mannetje
R van Y (15-11-2009 om 19:47)
Domme actie van deze kleine man. Kan ook gevolgen hebben voor z'n baan en verdere relaties. Ik hoop dat hij dat ook beseft, maar besef komt bij deze kleine man wel heel laat zo te zien.
Dennis Kosten (15-11-2009 om 16:38)
Het was een broer van me ja, en ik schaam me er best wel voor. Maar wat kan ik er aan doen dan?
Angelique (11-11-2009 om 15:09)
Idd net goed dat ze hem hebben deze vent is echt gestoort hopelijk houden ze hem een poosje moest paar jaar geleden al vastgezet worden
Vonck (8-11-2009 om 19:20)
Lekkere buurt zeg. Iedere keer wel wat daar
Cookie-instellingen beheren