Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 338 km

Reeks wapens in beslag genomen

Toegevoegd: 08-11-2009, 16.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde twee pistolen, een automatisch geweer, twee messen, een breekijzer en een kegel in beslag genomen.


De politie doorzocht zaterdag rond 21.00 uur een vrachtwagen op parkeerterrein 't Scheld langs de A58 bij Rilland. Hierbij werden de pistolen en het automatische geweer aangetroffen en in beslag genomen. De 48-jarige chauffeur, welke afkomstig was uit Duitsland, is aangehouden. Hij verklaarde de wapens ter bescherming bij zich te hebben.

De andere wapens werden in beslag genomen in de Spoorstaat in 's Gravenpolder. Een personenauto viel op doordat de voorzijde beschadigd was vanwege een aanrijding met een fazant.
 
Eén van de koplampen en een spiegel waren ook niet in orde. Bij controle trof de politie de messen, het breekijzer en de kegel aan. Alle goederen werden in beslag genomen. De 21-jarige bestuurder is met een boete heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-11-2009 om 11:01)
Ter bescherming? En dan zoveel? Laat je nakijken zeg!!!...is wel een erg doorzichtig smoesje.
Nao (9-11-2009 om 09:24)
Ja ja bescherming? beetje overdreven zoveel wapens? 1 is genoeg. gelijk hebt ie als chauffeur ben je niet altijd veilig meer,goed is het niet,want als meneer een kort lontje heeft in het verkeer gebruikt ie ze dan ook.
Cookie-instellingen beheren