Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man veroorzaakt ongeluk

Toegevoegd: 09-11-2009, 09.04 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - In de nacht van zondag is een 49-jarige man op de A58 tegen de vangrail gereden. De man, die een flinke hoofdwond opliep, bleek dronken.


De politie kreeg de melding van het ongeluk rond 01.00 uur binnen. Toen agenten ter plekke kwamen troffen zij een personenauto aan die tegen de middenberm tot stilstand was gekomen. In de auto zat een man met een flinke hoofdwond. Voor hem is een ambulance ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De agenten hebben hem laten blazen. Uit die test bleek dat de 49-jarige Goesenaar veel teveel had gedronken. In het ziekenhuis is bloed afgenomen van de man.
 
Dit wordt onderzocht op de exacte hoeveelheid alcohol die de man had gedronken.

De auto is dermate zwaar beschadigd dat het kentekenbewijs moest worden ingevorderd. De man had namelijk één van de wielen van zijn auto er compleet afgereden. De resten hiervan lagen over de weg verspreid. Het rijbewijs van de verdachte is ook ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (9-11-2009 om 19:44)
Gelukkig is de man tegen de vangrails gereden,zoiets moet je maar eens tegenkomen,hier is maar een oplossing voor rijbewijs in nemen en nooit meer terug geven.
MotoRob (9-11-2009 om 18:23)
Jammer dat er altijd weer lieden zijn die denken dat ze met een slok op nog steeds goed kunnen rijden, voorlopig even zijn rijbewijs niet teruggeven.
Goesenaar (9-11-2009 om 13:08)
1straf: rijbewijs in de papiervernietiger en auto in de pers.
Maarten van de Loo (9-11-2009 om 12:30)
Was even schrikken maar veel bloed in de auto bleek ketchup te zijn... na het drinken met een snack de auto ingestapt blijkbaar! Pluim voor meldkamer 112, politie en ambulancemannen. Men was snel ter plaatse.
Henk (9-11-2009 om 12:22)
Ze zullen het ook nooit leren. Voor hetzelfde neemt die nog iemand anders mee. Het rijbewijs nooit meer terug geven laat m maar voor de rest van zn leven op een driewieler rijden op een grasveldje kan er weinig fout gaan.
BH (9-11-2009 om 10:08)
Gelukkig is hij alleen maar tegen de vangrails gereden zou dus zeggen eigen schuld dikke snee deze keer!! Mischien leert hij ervan. Had veel erger kunnen aflopen. Stel je voor dat er andere mensen op die plaats waren op dat moment. Gelijk rijbewijs innemen en nooit meer terug geven.
Cookie-instellingen beheren