Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewonde bij eenzijdig ongeluk N61 Hoek

Toegevoegd: 09-11-2009, 13.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een ongeluk op de N61 (Hoofdweg) bij Hoek is maandagmiddag de inzittende van een bestelbus gewond geraakt.
 
De bestuurder van de bedrijfsbus reed door nog onbekende oorzaak rond 12.55 uur in een naast de weg gelegen sloot. Twee ambulances werden opgeroepen om het slachtoffer, dat af en toe wegviel, te helpen. De gewonde kwam niet bekneld te zitten. De gealarmeerde brandweer hoefde daarom alleen maar te assisteren.
 
Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. De  bestelbus is weggesleept door bergingsbedrijf Zeeuws-Vlaanderen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstonden files. Ook op een nabij gelegen polderweg ontstonden files omdat deze als onofficiële omleidingsroute werd gebruikt.
 
Op 14 oktober deed zich op nagenoeg hetzelfde weggedeelte ook al een ernstig ongeluk voor. Toen belandde een motorrijder in dezelfde sloot na een botsing met een bestelbus.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (10-11-2009 om 21:56)
Allereerst hoop ik dat de man het op dit moment goed vergaat. We wonen kort langs de N 61 en iedere keer als je sirenes hoort heb je schrik aangezien wij allemaal gebruik maken van deze weg ben je niet gerust. Treft het jou of iemand anders? Niet dat dat de zaken er minder om maakt, maar toch.
Miranda (10-11-2009 om 18:37)
Ik denk dat hij het ongeluk kreeg omdat hij onwel was geworden. ik kwam hem een paar honderd meter voor het ongeluk al tegen toen zat hij al op de verkeerde helft heb hem proberen te waarschuwen met getoeter maar daar reageerde ie al niet op
Een bestuurder (10-11-2009 om 18:37)
Ik ben voor deze tegenligger samen met nog 3 auto's moeten stoppen op de n61. Hij was al een heel stuk voor ons aan het slingeren. En heeft ons rakelinks (gelukkig) gemist. Ik denk dat hij toen al niet goed geworden is. Voor ons gelukkig goed afgelopen. Voor de bestuurder van de bus hopelijk ook.
Vaisonne (10-11-2009 om 16:17)
De vraag is of de man het ongeluk kreeg omdat hij onwel werd. Of viel hij telkens weg door de klap die hij zeer ws tegen z'n hoofd kreeg? Ik hoop dat het weer goed met hem gaat!
D. (9-11-2009 om 18:38)
Het is maar goed dat er niemand op het naast gelegen fietspad reed ten tijde van het ongeval. Het is wel opvallend dat er de laatste tijd veel busjes betrokken zijn bij ongevallen. Ze kunnen ook veel te hard die dingen.
Jan (9-11-2009 om 18:12)
Het zwaartepunt van een bestelbus ligt veel hoger als bij een personenauto, ook het gewicht van wagen + lading liggen hoger. Hierdoor is de remweg langer, een busje reageert anders als de gemiddelde personenauto. Veel vooral jonge bestuurders weten dat kennelijk niet.
Cookie-instellingen beheren